Rapportera

Lägenhet att hyra, Danderyd, Stocksund, Klicka för att se adressCarl Munters väg

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1732367
  • Lägenhet
  • 193 m2
  • 7
  • 6 månader
  • 15.11.2019
  • 30 000 Kronor
  • Ja
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste vara Guldanvändare innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

193 m2 lägenhet uthyres i Danderyd, Stocksund

Observera att denna hyresvärd endast hyr ut till företag samt privatpersoner med en årsinkomst på över 400.000 SEK. Välkommen till Stocksund och denna trevliga villa 8 uppförd 2005. Här finns avskiljd sovrumsavdelning i övre plan, utmärkt kök och rymliga sällskapsytor i entréplan, gästrum/uthyrningsdel, tvättstuga, badrum med bastu och gott om förvaringsutrymmen i suterrängplan. Vattenburen golvvärme i samtliga plan. Bergvärme borgar för god driftsekonomi. Låga radonvärden.

Badrum i övre plan nyligen renoverat (2019). Härligt högt och soligt läge med privat bakgård.

Eftertraktade kvarter på bekvämt gångavstånd till Roslagsbanan, T-bana och bussar. Nära även till skolor och förskolor samt Stocksunds småbåtshamn.

Direkt innanför entrén ligger en mindre trapphall, rakt fram leder en trappa upp till övervåningen, här finns också gästtoalett med dusch. Till vänster ligger köket och till höger vardagsrummet.

Köket har gott om plats för umgänge, matlagning och rymmer det lite större matbordet. Köket har fönster i tre väderstreck och stora glasdubbeldörrar ut till altanen och trädgården på baksidan.

Mellan köket och vardagsrummet ligger ett burspråk med stora fönster. Här finns plats för en bekväm sittgrupp. Härifrån leder trappan till källarvåningen.

Vardagsrummet har härlig volym och samma vackra ekparkettgolv som ligger i hela entréplanet.

Avslutningsvis inrymmer källaren den nyligen iordningställda tonårings- eller uthyrningsavdelningen. Där finns en separat sängkammare och ett trevligt allrum.

Man skickas vidare till en annan bostadssida där man ska upprätta sig för att få ytterligare information.

Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Bostadsdeal.se förmedlar därmed inte direkt kontakt mellan bostadssökande och hyresvärdar.


Denna bostad ligger i Danderyd - klicka här för mer info...