Rapportera

Lägenhet att hyra, Ekerö, Klicka för att se adressNäktergalsvägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1691498
  • Lägenhet
  • 114 m2
  • 4
  • 24 månader
  • 1.11.2019
  • 19 000 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste vara Guldanvändare innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

114 m2 lägenhet uthyres i Ekerö

Observera att denna hyresvärd endast hyr ut till företag samt privatpersoner med en årsinkomst på över 400.000 SEK. ELFNÄS GÅRD – ÖSTRA FLYGELN

Elfnäs Gård är en vackert belägen 1800-tals gård med utsikt över Mälaren. Gården ligger i hemtrevliga och populära Älvnäs på Ekerö. I närområdet finns en supertrevlig lekplats för de små, naturområden för friluftsliv, och busshållplats med linje till Brommaplan på ca 40 min. Med bil tar det ca 20min.

Gården ligger på en stor parkliknande sjötomt om ca 17 000 kvm med en vacker gammal ek från Gustav Vasas tid, äppelträd och med stora öppna gräsytor som sträcker sig runt husen och ner mot sjön. På tomten finns ett trevligt poolområde med en stor pool, trädäck och bubbelbad, samt en bastuflotte. Dessa faciliteter nyttjas tillsammans med de andra hyresgästerna på gården.

På gården finns, utöver huvudbyggnaden, de två intilliggande flyglarna och sjöstugan (som hyrs ut som 4 separata boenden), ytterligare byggnader såsom ett vagnslider, ett magasin samt ett nybyggt garage för 2 bilar. Tillgång till extra förråd och garage erbjuds efter överenskommelse. Parkering på gårdsplan ingår i hyran.

Östra Flygeln, gårdens pärla om ca 114 kvm som nu erbjuds till uthyrning, erbjuder ett modernt liv i en härlig lantlig miljö. Flygeln består, på entréplan, av ett kök med plats för matplats, ett rymligt vardagsrum samt en jungfrukammare, med en alldeles fantastisk kakelugn, som kan användas som antingen ett sovrum eller ett arbetsrum. På övre plan finns två sovrum samt ett badrum. I källaren finns en tvättstuga.

Man skickas vidare till en annan bostadssida där man ska upprätta sig för att få ytterligare information.

Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Bostadsdeal.se förmedlar därmed inte direkt kontakt mellan bostadssökande och hyresvärdar.


Denna bostad ligger i Ekerö - klicka här för mer info...