Rapportera

Lägenhet att hyra, Lidingö, Klicka för att se adressStämstigen xx

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1509507
  • Lägenhet
  • 248 m2
  • 6
  • 12 månader
  • 36 730 Kronor

248 m2 lägenhet uthyres i Lidingö

Observera att denna hyresvärd endast hyr ut till företag samt privatpersoner med en årsinkomst på över 400.000 SEK. Huset ligger med ett av Sticklinges absolut bästa lägen och en fantastisk sjöutsikt – se bilder.

Huset är av äldre karaktär, men har en mycket bra disposition med fyra bra sovrum på samma plan, rymliga sällskapsytor med fantastisk sjöutsikt, spännande arkitektur, garage och genomgående mycket förvaringsytor. Huset har en totalyta om ca 248 kvm. Tomten är barnvänlig.

Hall: med en härlig rymd och tak i nock öppnas huset upp, utsikten nås direkt vilket ger ett fantastiskt första intryck.

Sovrum: på entréplanet finns husets fyra sovrum där alla har praktiska garderobslösningar.

Vardagsrum: stor och helt underbar sällskapsyta, i denna del finns två stora fönsterpartier som ger en helt magisk sjöutsikt. Här finns gott om plats för både soffa och middagsbord.

Kök: rymligt kök som ger plats för matplats. I köket finns goda arbetsytor och fina skåpsytor.

Badrum: rymligt badrum med plats för både dubbelhandfat, dusch, wc och bidé.

Allrum nedreplan: stort allrum som fungerar perfekt som tv-rum/spelrum eller tonårsdel.

Tvättstuga: tvättstuga med goda skåpsytor och arbetsytor samt utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt: bastu och duschdel med tillhörande avhängningsytor.

Pannrum/förråd: stort förråd där gott om yta för förvaring finns, här ges även plats för värmepannan.

Gäst-WC: gäst-wc där ingång finns till praktisk förvaring under trappan.

Observera att huset hyrs ut i befintligt skick, men det står hyresgästen helt fritt att på egen bekostnad utföra vilka förändringar eller förbättringar som än önskas oavsett intern eller extern karaktär inom gällande regler och bestämmelser då huset ska komma att ersättas på sikt.

Område allmänt: Sticklinge är ett av Lidingös mest eftertraktade områden. Det är ett lugnt och barnvänligt villaområde med vacker omgivning där ni har närhet till naturen och vattnet. För den aktiva finns flera motionsslingor samt tennisbana, volleybollbana och badplats. Lidingö Golfbana finns på infarten till Sticklinge, banan har fin omväxlande karaktär med väldigt många fina golfhål, en bana väl värd ett besök. Skola, förskola och dagis finns i området. Kommunikationer via bussar som snabbt tar er till Ropsten för vidare färd in mot staden.

Man skickas vidare till en annan bostadssida där man ska upprätta sig för att få ytterligare information.

Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Bostadsdeal.se förmedlar därmed inte direkt kontakt mellan bostadssökande och hyresvärdar.


Denna bostad ligger i Lidingö - klicka här för mer info...