Rapportera

Lägenhet att hyra, Sundbyberg, Klicka för att se adressVintergatan x

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1589229
  • Lägenhet
  • 50 m2
  • 2
  • 24 månader
  • 15 700 Kronor
  • Ja

50 m2 lägenhet uthyres i Sundbyberg

Observera att denna hyresvärd endast hyr ut till företag samt privatpersoner med en årsinkomst på över 400.000 SEK. Lägenheten är en exklusiv nyproduktion på Rio i Sundbyberg, ingen har bott på lägenhet innan.

Alla materialval i lägenhet är exklusiva såsom marmor på köksbänk etc.

Lägenhet är belägen centralt och omges av god kommunikation vid Sundbybergs station där man kan ta antingen tåg, buss, tunnelbana eller tvärbana in till Centralen eller andra orter i Stockholm. Solna Business park ligger ett stenkast ifrån.

Hyresgästen måste vara rökfri men mindre husdjur kan få vara i lägenheten efter ök.

Vid uthyrning kommer det att krävas 2 månads deposition som återfås vid utflyttning.

Bostaden är belägen intill Sturegatan där flertalet affärer, restauranger och butiker finns. Samtliga kommunikationer som buss, tunnelbana, tvärbana, SJ-tåg och pendeltåg nås på bara några minuters promenad. Utanför porten har man även flera träningsmöjligheter hos exempelvis Fitness24seven och SATS. För den som gillar natur och promenadstråk så finns Lötsjön, Råstasjön och Marabouparken. Vill man njuta av Sundbybergs i särklass bästa utsikt tar man sig enkelt till Tornparken!

Man skickas vidare till en annan bostadssida där man ska upprätta sig för att få ytterligare information.

Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Bostadsdeal.se förmedlar därmed inte direkt kontakt mellan bostadssökande och hyresvärdar.


Denna bostad ligger i Sundbyberg - klicka här för mer info...