Rapportera

Lägenhet att hyra, Täby, Klicka för att se adressUllna Allé xx

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1539653
  • Lägenhet
  • 140 m2
  • 5
  • 12 månader
  • 23 000 Kronor
  • Ja
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste vara Guldanvändare innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

140 m2 lägenhet uthyres i Täby

Observera att denna hyresvärd endast hyr ut till företag samt privatpersoner med en årsinkomst på över 400.000 SEK. Modernt radhus i gavelläge i det nya och växande området Ullna Strand. Attraktiv och trevliga planlösning med stora sociala ytor med 5 rum och kök på ca 140 kvm. Med genomgående ljusa färger, gott om ljusinsläpp, parkett på golven och helkaklade badrum i modern design får hemmet ett exklusivt och behagligt intryck.

Välkomnande och ljus hall med svart klinkers i entrén och ljusa väggar ger ett välkomnande intryck. Från hallens förlängning finns det moderna och väl tilltagna köket med allt tänkbar utrustning såsom inductions häll, fullhöjds kyl/frys skåp, ugn med alla tänkbara funktioner, svart stenbäck som arbetsbänk och en vit modern köksinredning med gott förvaring ger ett lite exklusivt och harmoniskt intryck.

Huset är en gavelfastighet med trevlig och delvis insynsskyddad tomt med plan gräsyta. Till fastigheten ingår även en carport och på tomten finns ett litet mindre förråd. Huset värms upp med luftvärmepump, driftskostnaderna är låga och i huset finns fiber indraget.

Området Ullna Strand är både barn- och familjevänligt och är ett eftertraktat områden med gångavstånd till Arninge Handelsplats och direkt närhet till två fina golfbanor samt den fina Ullna Sjön med fantastisk och mysig strandpromenader och populära lekparker. i området. Barnomsorgen är väl utbyggd.

Man skickas vidare till en annan bostadssida där man ska upprätta sig för att få ytterligare information.

Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Bostadsdeal.se förmedlar därmed inte direkt kontakt mellan bostadssökande och hyresvärdar.


Denna bostad ligger i Täby - klicka här för mer info...