Rapportera

Lägenhet att hyra, Värmdö, Klicka för att se adressKalvsviksvägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1630726
  • Lägenhet
  • 160 m2
  • 4
  • 9 månader
  • 15 000 Kronor
  • Ja
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste vara Guldanvändare innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

160 m2 lägenhet uthyres i Värmdö

Observera att denna hyresvärd endast hyr ut till företag samt privatpersoner med en årsinkomst på över 400.000 SEK. Modern villa, nyrenoverad 2012 med hög standard, med tomt på 7000 kvadratmeter och mycket avskilt läge, trots direktbussen till Slussen alldeles vid tomtgränsen. Uthyres möblerat och fullt utrustat.

Huset är centrerat kring det 65 kvadratmeter stora vardagsrummet med 5,5 meter i tak och panoramafönster/skjutdörrar mot söder som gör att det stora trädäcket flyter ihop med vardagsrummet under vår och sommar och att rummet flödar i ljus året runt. Snett ovanför vardagsrummet ryms bibliotek och arbetsrum på ett loft med full takhöjd som ger rummet ytterligare en dimension. I vardagsrummet ryms ett stort, öppet kök med barstolar vid köksön, matsalsbord för åtta personer samt en modern soffgrupp.

Huset har tre sovrum, varav två har dubbelsängar och ett är möblerat för barn, med två barnsängar. Sovrummen har garderober och/eller klädkammare med generöst om utrymme för klädförvaring.

Två badrum varav ett har stor dusch och dubbla handfat. Det större badrummet har även separat ingång från altanen.

Parkettgolv och golvvärme i hela huset gör att man aldrig behöver frysa om fötterna.

Huset är anslutet till snabbt internet (100 Mbit) via fiber (hyresgästen kan välja internetabonnemang, för låg månadskostnad). Vardagsrummet har hemmabioanläggning delvis inbyggd i väggarna med projektor och en bioskärm på 112 tum, högtalare i badrummet, blu-ray-spelare och Apple tv.

Bland utrustningen finns tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, två kylskåp, frys, gasspis, ugn, mikrovågsugn och det mesta man kan förvänta sig från ett fullt utrustat kök.

Trädgården på 7000 kvadratmeter består till stor del av en omväxlande gräsmatta med äppelträd, men även av skog och buskar. På tre sidor omges tomten av skogsmark. Den fjärde, cirka 80 meter från huset, utgörs av vägen. Det finns grannar men huset är så avskilt placerat att man utan svårighet kan hålla sig helt och hållet för sig själv utan att ens se dem, om man så vill. Missa inte den privata lekplatsen i tre våningar, med gungor och rutschkana.

Genom vägföreningen som huset ingår i har man tillgång till en helt fantastisk, långgrund liten sandstrand ett par hundra meters promenad bort.

Huset är beläget en halvmil ut på en glesbebyggd halvö, där kvällarna är tysta, gryningarna befolkade av rådjur och dovhjort och nätterna fyllda med fler stjärnor än man någonsin kan se inne i Stockholm. Det är en plats för att njuta av stillhet.

Man skickas vidare till en annan bostadssida där man ska upprätta sig för att få ytterligare information.

Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Bostadsdeal.se förmedlar därmed inte direkt kontakt mellan bostadssökande och hyresvärdar.


Denna bostad ligger i Värmdö - klicka här för mer info...