Denna annons är kvalitetssäkrad
Rapportera

Rum att hyra, Nacka, Serenadvägen 40

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1694745
  • Rum
  • 50 m2
  • 1
  • 10 000 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Två rum med egen ingång i etagelägenhet

Jag bor i en etage lägenhet våning 6+7, hela plan 7 med egen ingång hyrs ut. Ena rummet är större med 160 säng plus bäddsoffa. Eget stort kylskåp och Micro. Andra rummet är mindre med 140 säng. Mellan dessa rum finns badrum, med dusch.
Rummen har rejäla skrivbord och rejäla klädkammare. Ingen av rummen har TV, men antennsladd är indraget i båda rummen. Wifi fungerar prima.
Hyres till allt från en person till fyra personer.Användning av kök på plan 6, efter överenskommelse.

Jag är nyskild , 53 år gammal. Och min 147 kvm har blivit alldeles för stor för bara mig.
Nära till Nacka Forum och ICA Maxi. Bussarna från Nacka Forum går hela tiden och tar dig in till slussen på 7 minuter. Du behöver aldrig kolla tidtabellen.

Jag har två katter på nedervåningen. Så är du allergisk passar inte denna bostad. Katt är alltså ok, men icke rökare. Just nu är det bara en trappa som skiljer våning 6 och 7, men jag skulle kunna sätta upp en vägg i lilla hallen uppe, samt dörr med lås så att det känns mer privat om så önskas.
Annars är jag en glad, social person som älskar matlagning. Har inga fester (för gammal) har en 9-åring som bor hos mig 3 dagar i veckan. Jobbar som IT-konsult.
Tror att rummen skulle passa två studenter, som känner varandra och kan dela badrum / eller som inte känner varandra men kan komma överens. Ett ungt par. Eller en liten familj.

Denna bostad ligger i Nacka - klicka här för mer info...