Rapportera

Lägenhet att hyra, Enköping, Klicka för att se adressVitriskagatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1285003
  • Lägenhet
  • 53 m2
  • 2
  • 1.8.2019
  • 9 502 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...

53 m2 lägenhet uthyres i Enköping

Välkommen till natursköna Gånsta!
Denna nybyggda lägenhet med 2 rum och kök på 53.8 kvadratmeter är mycket välplanerade med hög kvalitet och standard på både utrustning och materialval från bland annat Marbodal och Elextrolux.
Badrummet är utrustat med komfort-/golvvärme och kombitvättmaskin. Lägenheten har ett förråd/klädkammare och balkong.

I hyran ingår värme, vatten, tv med basutbud och bredband. Bredbandsavgiften på 300 kronor är inkluderat i hyran. Individuellt elabonnemang tillkommer.

Parkering för bil finns utomhus, tillgång till barnvagnsförråd samt cykelparkering både i hus och utanför.

Här bor du med vacker natur precis runt knuten och bara 3 km in till Enköping centrum som erbjuder shopping, restauranger och nöjen. I närområdet finns också skolor, livsmedelsbutik, motionsspår och natur i överflöd.

Du och dina grannar kan njuta av lekplats på området samt två elgrillar.

Var uppmärksam på att bostadskö, som kan vara lång, förekommer på denna bostad. Det kan även kosta pengar att stå i bostadskön. Vi vill understryka att vi inte vet hur lång bostadskön för denna enskilda bostad är.

Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Bostadsdeal.se förmedlar därmed inte direkt kontakt mellan bostadssökande och hyresvärdar.


Denna bostad ligger i Enköping - klicka här för mer info...