Specificera sökning

STORLEK
- m2
HYRA OCH/ELLER KÖPA
Max hyra
kr.
Max pris
kr.
Typ av bostad

Vad är bostadsdeal?

Bostadsdeal.se är (tillsammans med systerportalen Bostadsfinder.se) en av Sveriges ledande och mest nytänkande sökmotorer för bostäder. På Bostadsdeal.se kan du söka bland nästan alla lediga bostäder i Sverige.

Visionen med Bostadsdeal.se är att demokratisera svenskarnas tillgång till vetskap om bostadsmarknaden, så att alla får tillgång till all vetskap med detsamma och därmed får lika möjligheter att agera på bostadsmarknaden. Vi vill bland annat bekämpa dem som t.ex. erbjuder hyresbostäder i det dolda.

Hur fungerar Bostadsdeal?

 • Bostadsdeal samlar in nästan alla bostäder på marknaden och ger registrerade bostadssökande besked så snart det kommer en ny bostad på marknaden.
 • Bostadsdeals systerportal Bostadsfinder.se samlar in nästan alla bostadssökande på marknaden och ger hyresvärdar/säljare på Bostadsdeal besked när det kommer en ny bostadssökande på marknaden.
 • Därmed får Bostadsdeals användare lika stor vetskap och därmed lika möjlighet för att reagera på ny kunskap om bostadsmarknaden.


Vad gör Bostadsdeal för att samla in vetskap om lediga bostäder?

 • Bostäderna läggs antingen upp direkt av hyresvärden/säljaren på Bostadsdeal.se
 • Eller ber hyresvärden/säljaren oss om att crawla deras bostäder så de marknadsförs på Bostadsdeal.se
 • Därutöver screenar Bostadsdeals intelligenta robotar nätet efter lediga bostäder. Här tas bostäder från källor som uppfattas som lödiga, dvs. där bostäderna är uppdaterade.


Vad gör Bostadsdeal för att säkra att bostäderna är uppdaterade och äkta?

Det är inte möjligt att säkra att alla bostadsannonser är 100 procent uppdaterade, då man inte kan uppdatera i den sekund som ett hyres- eller köpeskontrakt ingås. Bostadsdeal gör dock ett extremt stort arbete för att säkra att annonserna är så äkta och så uppdaterade som möjligt, häribland:

 • Alla annonser som upprättas direkt av en användare är omfattade av vårt omfattande anti-bedrägeri-program, som gör det närmast omöjligt att upprätta bedrägeri- och bluffannonser. Tryck här om du vill läsa om hur vi kvalitetskontrollerar våra bostadsannonser.
 • Våra intelligenta robotar läser av nätet 7 gånger dagligen för att hitta nya annonser och uppdatera redan existerande annonser. Våra robotar kollar konkret de hemsidor där informationen hämtas för ändringar, som då förs in på Bostadsdeal.se.
 • Om en av våra användare trots detta hittar en annons som inte är uppdaterad och skickar in en anmälan till Bostadsdeal, får de en veckas gratis tillgång som Guldanvändare för besväret.


Vad gör Bostadsdeal för användarnas säkerhet och nöjdhet?

 • Om en användare uppgraderar till Guldanvändare och därefter inte är nöjd med produkten har Bostadsdeal en generell nöjdhetsgaranti.
 • Bostadsdeal är väldigt proaktiva i förhållande till att informera offentligheten och våra användare om de faror som lurar när man är bostadssökande. Exempelvis har Bostadsdeal utvecklat en hel informationsida, Hyrasäkert.se , om risken för att bli bedragen av utländska IT-kriminella.

Om du har en input eller fråga så skriv till support@bostadsdeal.se .