Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

54 m2 bostadsrätt till salu i Söderort

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:

Denna bostad är inte längre ledig. Tryck på knappen nedan för att hitta liknande bostäder:
Sök liknande bostäder på Bostadsdeal.se

  • 3669794
  • Bostadsrätt
  • 54 m2
  • 3
  • 2 650 000 SEK
  • 3 870 SEK

Denna bostad är inte längre ledig. Tryck på knappen nedan för att hitta liknande bostäder:
Sök liknande bostäder på Bostadsdeal.se

Bostadsrätt till salu, Söderort

Varmt välkomna denna ljusa och mycket välplanerade hörntrea med balkong i sydväst. Klassikt funkishus i stabil & omtyckt förening i härliga Bagarmossen!
Bostaden har en tilltalande planlösning med ett rymligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, två rejäla sovrum samt badrum. Fönster i två väderstreck släpper in rikligt med ljus. Riktigt bra förvaringsutrymmen bland annat i stor smart garderobslösning i större sovrummet.
Här bor man i lugna kvarter, i en välskött förening endast några minuters promenad från både Nackaresarvatet och Bagarmossens centrum med mataffär och T-bana.
Brf Söderbysjön är en av Bagarmossens största och populäraste föreningar och består av 359 lägenheter varav 22 är hyresrätter, vilket utgör ett dolt kapital för föreningen. Utöver lägenheterna finns det 37 uthyrningsbara lokaler och mindre förråd, 38 garage samt 35 parkeringsplatser varav 24 platser har laddstolpe. Ekonomin i föreningen är väldigt god och det finns många gemensamhetsytor som fina innergårdar med lekplats, stor tvättstuga med maskinpark från 2019, Det finns även ett ett välutrustat gym, hobbyrum där medlemmarna kan utföra enklare hantverk, en föreningslokal som kan hyras för kalas eller andra aktiviteter och ett gästrum som kan hyras för övernattande gäster. Det finns också en elbil som kan hyras av medlemmarna. Därutöver finns det ett bytesrum (där medlemmar byter saker med varandra), en hönsgrupp och en odlingsgrupp som medlemmarna kan vara med i.

Liknande bostäder

Liknande sökresultat