Bostadsdeal.se är en sökmotor för bostäder och förmedlar inte någon direkt kontakt med hyresvärdarna.

Vi understryker att vi inte förmedlar direkt kontakt mellan bostadssökande och hyresvärdar. Vi understryker även att vi inte har något avtal med hyresvärdarna om att förmedla kontakt mellan bostadssökande och hyresvärdarna. Bostadsdeal.se är en sökmotor som försöker att samla alla lediga bostäder på marknaden. Bostadsdeal.se länkar vidare till originalkällan, vilket gör att bostadssökande endast behöver leta på ett ställe.

Bostadsdeal.se är en sökmotor som samlar - aggregerar - lediga bostäder i Sverige, så att du som bostadssökande kan hålla dig orienterad om bostadsmarknaden via Bostadsdeal.se. Du som bostadssökande behöver därmed inte konstant hålla koll på många hundratals olika hemsidor, vilket är nästan omöjligt och dessutom extremt tidskrävande. 

Bostadsdeal.se
 är en helt automatisk marknadsplattform, där användare kan lägga upp användargenererat innehåll i form av bostäder eller bostadssökarannonser, där användare kan komma i direkt kontakt med varandra och där användare får tillgång till relevanta sökresultat i form av bostäder eller bostadssökande.

Bostadsdeal.se demokratiserar tillgången till bostadsmarkanden
Det är bostadsbrist på många ställen runt om i Sverige, främst i de större städerna. Där är t.ex. bra och billiga hyresbostäder väldigt eftertraktade. Genom att erbjuda alla samma förutsättningar att få information om de bostäder som erbjuds leder det till en utjämning av förutsättningarna för att hitta en ledig bostad.

Så samlar Bostadsdeal.se in vetskap om lediga bostäder
Bostäderna på Bostadsdeal.se kommer frå tre olika källor:
1: Bostaden läggs upp direkt av hyresvärden eller säljaren själv.
2: Våra automatiska robotar läser av internet efter lediga bostäder som inte redan finns i Bostadsdeal.se´s sökmotor. Här tar vi med alla bostäder från källor som vi uppfattar som riktiga, dvs där informationen är uppdaterad. För att ge bostadssökande en samlad överblick över lediga bostäder på marknaden, har Bostadsdeal.se valt att använda lediga bostäder hos allmännyttiga bostadsbolag i sin databas. Bostadsdeal.se uppmärksammar om att lediga bostäder från allmännyttiga bostadsbolag kan kräva väntelista. Bostadsdeal.se varnar därmed alla bostadssökande som försöker få tillgång till en bostad som ursprungligen kommer från en allmännyttig bostadshemsida. Bostadsdeal.se skriver tydligt i sökresultatet att bostaden har väntelista och Bostadsdeal uppmanar även om detta genom en pop-up med följande text: Vänligen bekräfta att du har läst annonstexten, härunder att du ska vara uppmärksam på att bostadskö, som kan vara lång, förekommer för denna bostad. Det kan även kosta pengar att stå i bostadskön. Som en tjänst för våra Guldanvändare presenterar vi, i mindre omfattning, bostäder från betalningshemsidor för hyresbostäder om vi värderar att den vederbörande bostaden endast ligger på denna sida. Det anges tydligt till våra användare om en given annons länkar vidare till en annan betalningshemsida, och om det krävs att användaren hänvisas till en betalningshemsida för att ta del av en sådan annons i dess helhet.

Vanlig användare och Guldanvändare
Som vanlig användare kan du i stor utsträckning använda Bostadsdeal.se utan kostnad. Om du vill använda Bostadsdeal.se´s tjänst fullt ut kan du uppgradera dig till Guldanvändare, som är en abonnemangsbaserad tillgång som fortlöper tills du stoppar den. Som Guldanvändare blir din profil och användning optimerad på en rad olika sätt. Exempelvis får du som bostadssökande Guldanvändare full tillgång till de samlade bostäderna, du får full tillgång till vår notifikations-tjänst, som bl.a. ger dig besked om nya bostäder direkt via mail. Därutöver får du en bostadssökarannons som blir kvalitetsstämplad och placerad överst i sökresultaten, vilket gör att du är bland de första som hyresvärdarna/säljarna ser när de söker efter bostadssökande.  

Miljö!
Bostadsdeal.se är CO2-neutralt - läs mer...

Nöjdhet och säkerhet!
1: Om du uppdaterar dig till Guldanvändare och därefter inte är nöjd med produkten kan du åberopa vår generella nöjshetsgaranti.
2: Vi tycker att det är viktigt att informera allmänheten och våra användare om de faror som lurar när man är bostadssökande. Vi har exempelvis utvecklat en hel informationssida, Hyrasäkert.se, om riskerna kring att bli bedragen av internationella IT-kriminella.


Adress:
Bostadsdeal.se: Rentbuyestate.com Sweden ApS, Mynstersvej, 1827 Frederiksberg C, Danmark

Om du har ett förslag för ändring eller andra frågor, kontakta oss då på support@bostadsdeal.se - så svarar vi snabbt tillbaka.