Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

7 rum bostadsrätt till salu i Umeå

Hitta bostadsrätt till salu i Umeå på listan med lediga bostadsrätter till salu i Umeå nedan. Vi har ett stort urval av bostadsrätter till salu i Umeå och är alltid uppdaterade med nya, lediga bostadsrätter till salu i Umeå. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter 7 rum Bostadsrätter till salu i Umeå. Mer info om 7 rum bostadsrätt till salu i Umeå
Du har sökt efter 7 rum Bostadsrätter till salu i Umeå. Mer info om 7 rum bostadsrätt till salu i Umeå
Ingen sökresultater matchade din sökning. Du kan istället göra en sökning efter Bostadsrätt, som skickas ut till relevanta bostadsägare i Umeå. Klicka här för att läsa mer.

Hitta bostadsrätt till salu i Umeå på listan med lediga bostadsrätter till salu i Umeå nedan. Vi har ett stort urval av bostadsrätter till salu i Umeå och är alltid uppdaterade med nya, lediga bostadsrätter till salu i Umeå. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker 7 rums bostadsrätt i Umeå

Var staden fått sitt namn ifrån är inte en fråga som alla enats om. Den mest vanligen accepterade uppfattningen är att namnet har sitt ursprung i det fornnordiska ordet Úma, som betyder dånande eller tjutande, och därmed användes som en beskrivning av Umeälven. En alternativ uppfattning är att namnet härstammar från Ymer och att Umeå därmed är vad som omnämndes som Ymisland i den isländska fornaldarsagan Hervararsagan från 1200-talet. Något som däremot inte går att motsätta sig är att stadens historia sträcker sig långt tillbaka i tiden då hällristningar från cirka 3 000 f. Kr. är funna i området. Staden har flertalet gånger i historien brunnit ned till marken på grund av krig och förstörelse. Under återuppbyggnaden efter Stadsbranden i Umeå år 1888 beslöts att gatorna skulle vara bredare och att björkar skulle planteras längs med alla gator och med detta föddes Björkarnas stad. Sedan Umeå universitet invigdes år 1965 har befolkningen i staden mer än fördubblats och inneburit att medelåldern för stadens invånare ligger flera år under riksgenomsnittet. Förutom av universitetet lockas folk till staden på grund av dess vädermässiga mångfald i form av riktiga snövintrar kombinerat med soliga strandsomrar. Staden är också präglad av kultur vilket gör sig påmint av alla muséer, Umeå jazzfestival, och inte minst Norrlandsoperan.

Hitta lediga bostadsrätter till salu i Umeå. Söker du bostadsrätt till salu i Umeå, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Umeå än bostadsrätter, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Umeå som ligger vackert belägen vid Umeälven i Västerbotten är idag Sveriges 13e största stad. I folkmun kallas staden ofta för Björkarnas stad sedan den karaktäriseras av alla de björkar som historiskt smyckar innerstaden. Sedan 1965 står staden dessutom hem för ett av Sveriges största Universitet och idag bor det över 100.000 invånare i kommunen, som med en stadig tillväxt de senaste deciennierna växt ut till Norrlands största stad.


Hitta 7 rums bostadsrätt till salu i Umeå

Letar du efter 7 rums bostadsrätt till salu i Umeå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga bostadsrätter till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya bostadsrätter till salu i Umeå som passar dig. Du kan se alla de aktuella 7 rums bostadsrätt till salu i Umeå på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostadsrätt till salu i Umeå, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya 7 rums bostadsrätt till salu i Umeå

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste 7 rums bostadsrätt till salu i Umeå. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostadsrätt till salu i Umeå som matchar dina sökkriterier.

 


Vilka typer av bostäder finns i Umeå?

I Umeå hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Umeå.

Kan jag söka efter bostäder i Umeå baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Umeå kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Umeå?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Umeå .

Hur mycket kostar en bostad i Umeå?

Priset på en bostad i Umeå beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Umeå.