Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostadsrätter till salu i Västerås

Du har sökt efter Bostadsrätter till salu i Västerås. Mer info om bostadsrätter till salu i Västerås
Du har sökt efter Bostadsrätter till salu i Västerås. Mer info om bostadsrätter till salu i Västerås

Hitta lediga bostadsrätter till salu i Västerås. Söker du bostadsrätt till salu i Västerås, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Västerås än bostadsrätter, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Västerås är Sveriges femte största stad och residensstad för Västmanlands län. Västerås har stark historia av företagande och entreprenörskap och många av landets största företag såsom ICA, H&M, samt två av Europas största elektrifieringsföretag, Asea and Svenska Metallverken har grundats just här. Basen för stadens näringsliv är idag den högteknologiska exportindustrin.


Värt att veta när du söker bostadsrätt i Västerås

Västerås är en av Sveriges äldsta städer och firande oficiellt sitt 1000-årsjubileum 1990. År 1623 grundades landets äldsta gymnasium i staden av biskopen Johannes Rudbeckius. Det fanns sedan tidigare gymnasium i både Lund och Malmö men då Skåne, och därmed dessa städer, på den tiden tillhörde Danmark är det Rudbeckianska gymnasiet i Västerås Sveriges allra första. Rudbeckius var en förespråkare även för flickors skolgång, vilket var mycket ovanligt för tiden, och grundade år 1630 en flickskola i staden. Samma år upptäcktes landets första fall av pesten i Västerås och sjukdomen tog livet av en femtedel av stadens befolkning. Efter den stora stadsbranden år 1714 anlades en kungsträdgård med odlingar av diverse frukter och grödor. Idag är Västerås inom odling kanske mest känt för Västeråsgurkan som odlats sedan 1700-talet och exporterats till hela landet och stora delar av Europa. I de mest centrala delarna av Västerås har den medeltida stadsplanen och till viss del arkitekturen bevarats, men majoriteten av staden är präglad av återuppbyggnaden efter stadsbranden år 1714 där stora delar av staden ödelades. Både Västerås slott och domkyrkan förkroppsligar just detta genom att vara anrika byggnader från 1200-talet som flertalet gånger genom åren fått restaurerats och återuppbyggas efter förödande bränder.  


Hitta bostadsrätt till salu i Västerås

Letar du efter bostadsrätt till salu i Västerås? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga bostadsrätter till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya bostadsrätter till salu i Västerås som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostadsrätt till salu i Västerås på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostadsrätt till salu i Västerås, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostadsrätt till salu i Västerås

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostadsrätt till salu i Västerås. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostadsrätt till salu i Västerås som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Västerås?

I Västerås hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Västerås.

Kan jag söka efter bostäder i Västerås baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Västerås kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Västerås?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Västerås .

Hur mycket kostar en bostad i Västerås?

Priset på en bostad i Västerås beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Västerås.