Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kart

Rum till salu i Lund

Du har sökt efter Rum till salu i Lund.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Du har sökt efter Rum till salu i Lund.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter
Ingen sökresultater matchade din sökning. Du kan istället göra en sökning efter Rum, som skickas ut till relevanta bostadsägare i Lund. Klicka här för att läsa mer.

Hitta lediga rum till salu i Lund. Söker du rum till salu i Lund, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Lund än rum, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Lund som stad grundades redan år 990 och är därmed en av landets äldsta kvarvarande städer. Utöver det upprättades Nordens allra första högskola just här år 1425. Än idag är staden präglad av detta och dess universitet från 1666 är såväl ett av de största i Norden som ett av de högst rankade i hela Europa. Med vacker arkitektur och karakteristiska byggnader är Lund format av kultur och historia.

Värt att veta när du sökerrum i Lund

I denna stad gör sig de medeltida kvarlevorna ständigt påminda. Genom bevarandet av smala- och kullerstensbelagda gator uppmuntras den som väljer cykeln framför bilen, vilket lett till att Lund har bilivit utsedd till Sveriges bästa cykelkommun tre år i rad. De förindustriella influenserna är även mycket tydliga i stadsdelen Jakriborg. I detta nybyggda område är såväl hus som gatunät utformade i medeltida stil fast med moderna inslag. Utöver att vara en kulturell och historisk stad är Lund i framkant inom teknologisk utveckling. Vid den norra avfarten ligger Ideon Science Park som är Sveriges första forskningsby och hem till 290 olika företag med spetskompetens inom allt från informationsteknik till medicinteknik och miljöteknik. I Lund är även den sameuropeiska forskningsanläggningen ESS samt det svenska MAX IV-laboratotiumet för acceleratorfysik stationerade. Lund är en sann kunskapsstad och har varit så i alla tider. Redan år 1085 grundades Katedralskolan vilket innebär att upprättandet av både Nordens allra första lärosäte och senare Nordens första högskola skedde just här. Idag har Lunds universitet 42 000 studenter och är lokaliserat i Lund, Helsingborg och Malmö, och ligger stadigt med på listan över världens 100 bästa universitet. Utöver det är universitetet en stor lokal arbetsgivare med över 7 400 medarbetare. 


Hitta rum till salu i Lund

Letar du efter rum till salu i Lund? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste rum till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  rum till salu i Lund som passar dig. Du kan se alla de aktuella rum till salu i Lund på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av rum till salu i Lund, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya rum till salu i Lund

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste rum till salu i Lund. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya rum till salu i Lund som matchar dina sökkriterier.