Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostadsrätt i Landskrona

Hitta bostadsrätt i Landskrona på listan med lediga bostadsrätter i Landskrona nedan. Vi har ett stort urval av bostadsrätter i Landskrona och är alltid uppdaterade med nya, lediga bostadsrätter i Landskrona. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Bostadsrätter i Landskrona. Mer info om bostadsrätt i Landskrona
Du har sökt efter Bostadsrätter i Landskrona. Mer info om bostadsrätt i Landskrona

Hitta bostadsrätt i Landskrona på listan med lediga bostadsrätter i Landskrona nedan. Vi har ett stort urval av bostadsrätter i Landskrona och är alltid uppdaterade med nya, lediga bostadsrätter i Landskrona. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker bostadsrätt i Landskrona

Landskrona ligger drygt 3 mil nordväst om Lund. "Vad här är vackert, just nu. Man kunde bjuda hit folk och låta dem betala för att få sitta vid vår strand och se sundet." - de vackra orden skrev Selma Lagerlöf om Landskrona under tiden som hon var bosatt i Landskrona på sena 1800-talet. Landskrona ligger beläget vid Öresund och vissa klara dagar kan man se ända till Köpenhamn och Öresundsbron. I kulturväg finns det flera populära återkommande evanemang varje år, exempel på dessa är Kulturnatten, Landskronagalan och Landskrona Trädgårsgille. Staden har en lång historia som industristad där varvet har spelat en betydande roll för området. Ett sockerimperium och flygplanstillverkning har också satt sina spår i staden. Idag har staden ett god företagsklimat tack vare ett väl utbyggt vägnät, en hamn, goda tåg- och flygförbindelser samt ett välutvecklat IT- och telenät. Näringslivet präglas idag av tillverkningsindustrin där de största områdena är maskin, transportmedel, livsmedel, metall, gummi och plast. Andelen tjänsteföretag är relativt låg i Landskrona. Företag som har valt att placera sina verksamheter i staden, och som även är stora arbetsgivare, är DSV AB, Enercon och Santa Maria AB.


Hitta bostadsrätt i Landskrona

Letar du efter bostadsrätt i Landskrona? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga bostadsrätter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya bostadsrätter i Landskrona som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostadsrätt i Landskrona på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostadsrätt i Landskrona, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostadsrätt i Landskrona

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostadsrätt i Landskrona. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostadsrätt i Landskrona som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Landskrona?

I Landskrona hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Landskrona.

Kan jag söka efter bostäder i Landskrona baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Landskrona kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Landskrona?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Landskrona .

Hur mycket kostar en bostad i Landskrona?

Priset på en bostad i Landskrona beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Landskrona.