Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostadsrätter i Kalmar

Du har sökt efter Bostadsrätter i Kalmar. Mer info om bostadsrätter i Kalmar
Du har sökt efter Bostadsrätter i Kalmar. Mer info om bostadsrätter i Kalmar

Värt att veta när du söker bostadsrätt i Kalmar

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun, residensstad i Kalmar län samt tidigare stiftsstad i Kalmar stift. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. I Kalmar finns Linnéuniversitetet centralt i stadskärnan. Universitetskajen är helt nybyggd och ligger precis vid havet. Här är en kreativ kunskapsmiljö. Kalmar centralort hade 40 000 invånare år 2018. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Ligger vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar ligger vid vattnet med enkel åtkomst till den stora ön Öland. Norr om Kvarnholmen leder en 6 km lång bro över Kalmarsund


Hitta bostadsrätt i Kalmar

Letar du efter bostadsrätt i Kalmar? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga bostadsrätter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya bostadsrätter i Kalmar som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostadsrätt i Kalmar på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostadsrätt i Kalmar, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostadsrätt i Kalmar

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostadsrätt i Kalmar. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostadsrätt i Kalmar som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Kalmar?

I Kalmar hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Kalmar.

Kan jag söka efter bostäder i Kalmar baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Kalmar kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Kalmar?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Kalmar .

Hur mycket kostar en bostad i Kalmar?

Priset på en bostad i Kalmar beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Kalmar.