Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostadsrätter i Malmö Rosengård

Du har sökt efter Bostadsrätter i Malmö Rosengård. Mer info om bostadsrätter i Malmö Rosengård
Du har sökt efter Bostadsrätter i Malmö Rosengård. Mer info om bostadsrätter i Malmö Rosengård

Värt att veta när du söker bostadsrätt i Malmö Rosengård

Rosengård är beläget i den Östra stadsdelen och gränsar till stadsområdena Söder, Norr och Innerstaden. Denna stadsdel är ganska ny och omfattar fem huvudsakliga områdena; Apelgården, Kryddgården, Törnrosen, Örtagården och Herrgården. I Rosengård finns ett stort antal flerbostadshus som växte fram under 1960- och 1970-talet, och många av dem omger Rosengårds Centrum.


Hitta bostadsrätt i Malmö Rosengård

Letar du efter bostadsrätt i Malmö Rosengård? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga bostadsrätter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya bostadsrätter i Malmö Rosengård som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostadsrätt i Malmö Rosengård på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostadsrätt i Malmö Rosengård, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostadsrätt i Malmö Rosengård

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostadsrätt i Malmö Rosengård. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostadsrätt i Malmö Rosengård som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Malmö Rosengård?

I Malmö Rosengård hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Malmö Rosengård.

Kan jag söka efter bostäder i Malmö Rosengård baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Malmö Rosengård kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Malmö Rosengård?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Malmö Rosengård .

Hur mycket kostar en bostad i Malmö Rosengård?

Priset på en bostad i Malmö Rosengård beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Malmö Rosengård.