Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostadsrätter i Helsingborg

Du har sökt efter Bostadsrätter i Helsingborg. Mer info om bostadsrätter i Helsingborg
Du har sökt efter Bostadsrätter i Helsingborg. Mer info om bostadsrätter i Helsingborg


Värt att veta när du söker bostadsrätt i Helsingborg

Helsingborg grundades år 1085 och tillhör således en av Nordens äldsta städer. Staden tros ha fått sitt namn från ordet ”helsing” som betyder hals och därmed syftar till den smala passagen i Öresund. Den strategiska positionen har inneburit att Helsingborg varit en viktig befästning ända sedan vikingatiden. Stadens symbol är ”Kärnan” som är ett bevarat torn av den medeltida borgen Helsingborgs slott. Kärnan, som byggdes under tidigt 1300-tal, ligger i Slottshagsparken och används idag till medeltida utställningar. I norra delarna av staden ligger slottet Sofiero. Efter att ha tillbringat en sommar, år 1864, i området köpte kronprins Oscar II och kronprinsessan Sofia marken och lät året därefter bygget av slottet påbörjas, samt lämnade sitt hem i Stockholm för att flytta hit permanent. År 1973, när dåvarande kung Gustaf VI Adolf dog, fick Helsingborg stad slottet i gåva och öppnade upp det för allmänheten. Sofiero har en 15 hektar stor trädgård och används idag främst till utställningar och konserter, och blev 2010 utsedd till Europas vackraste park. På det attraktiva läget i Norra hamnen i Helsingborg ligger Dunkers kulturhus som ritades av den danske arkitekten Kim Utzon (vars far Jörn Utzon ritade Operahuset i Sydney). Dunkers kulturhus är en samlingsplats för kultur och scenkonst av olika slag med stora utställningshallar och en restaurang med fantastisk utsikt över sundet.


Hitta bostadsrätt i Helsingborg

Letar du efter bostadsrätt i Helsingborg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga bostadsrätter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya bostadsrätter i Helsingborg som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostadsrätt i Helsingborg på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostadsrätt i Helsingborg, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostadsrätt i Helsingborg

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostadsrätt i Helsingborg. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostadsrätt i Helsingborg som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Helsingborg?

I Helsingborg hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Helsingborg.

Kan jag söka efter bostäder i Helsingborg baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Helsingborg kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Helsingborg?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Helsingborg .

Hur mycket kostar en bostad i Helsingborg?

Priset på en bostad i Helsingborg beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Helsingborg.