Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostadsrätter i Sjöbo

Du har sökt efter Bostadsrätter i Sjöbo. Mer info om bostadsrätter i Sjöbo
Du har sökt efter Bostadsrätter i Sjöbo. Mer info om bostadsrätter i Sjöbo

Värt att veta när du söker bostadsrätt i Sjöbo

Ovanför centrala Borås ligger stadsdelen Sjöbo, som sträcker sig från Borås Djurpark norrut till Öresjö. Det är i denna stadsdel som textilindustrin i Borås tog fart och expanderade, med start under mitten av 1900-talet. Belägenheten av området gör det enkelt att ta sig till innerstaden med både buss och bil på ca 10 minuter. Sjöboleden är också en effektiv kommunikationsled. Mitt på Sjöbo ligger Sjöbo torg, ett stadsdelscentrum med tydligt bevarad 1950-talsarkitektur. Många av områdets industrier är etablerade på den den södra och östra sidan, med många av dessa vid Björkhemsgatan. Närheten till service och natur, samt till innerstaden gör Sjöbo till ett attraktivt område med stor potential för utveckling från bland annat ett företagsperspektiv. I Sjöbo ligger Borås största vattenverk, Sjöbo Vattenverk.


Hitta bostadsrätt i Sjöbo

Letar du efter bostadsrätt i Sjöbo? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga bostadsrätter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya bostadsrätter i Sjöbo som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostadsrätt i Sjöbo på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostadsrätt i Sjöbo, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostadsrätt i Sjöbo

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostadsrätt i Sjöbo. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostadsrätt i Sjöbo som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Sjöbo?

I Sjöbo hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Sjöbo.

Kan jag söka efter bostäder i Sjöbo baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Sjöbo kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Sjöbo?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Sjöbo .

Hur mycket kostar en bostad i Sjöbo?

Priset på en bostad i Sjöbo beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Sjöbo.