Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostadsrätter i Södertälje

Du har sökt efter Bostadsrätter i Södertälje. Mer info om bostadsrätter i Södertälje
Du har sökt efter Bostadsrätter i Södertälje. Mer info om bostadsrätter i Södertälje

Värt att veta när du söker bostadsrätt i Södertälje

I Södertälje kommun bor det drygt 93 000 människor. Telge, som är Södertäljes äldre namn, var en gång i tiden en mycket viktig kyrkstad som har haft avgörande beslut gällandes Sveriges historia. Idag är Södertälje mest känt för sin produktion av större fordon samt stadens multikulturella karaktär. På 1960-talet räckte inte befolkningen i området till när jättarna Scania och Astra skulle rekrytera. Då rekryterades det arbetskraft från utlandet och många kom ifrån Finland, Grekland, Italien och Jugoslavien. Under 1970-talet minskade invandringen från Finländ men ersattes då av många assyrier/syrianer. Kungliga Tekniska Högskolan har ett campus i Södertälje och den nystartade yrkeshögskolan Teknikcollege erbjuder en yrkesutbildningi nära samarbete med de större företagen i staden. Tack vare sin multikulturella prägel har Södertälje ett brett och rikt kulturliv. Exempel på detta är Oktoberteatern och det återkommande revyn Täljerevyn. Andra kulturella event är populära Kulturhuset i Ytterjärna samt föreningen Molto som arrangerar musikkonserter. Historiskt sett har Södertälje domineras av sporterna ishockey, basket och tennis. Stadens centrala delar är områdena och kvarteren kring det som kallas Gågatan, den del av Storgatan som är bilfri. De flesta restauranger och uteserveringar återfinns i området kring Maren.

Södertälje är beläget mellan städerna Strängnäs, Stockholm och Nyköping, en plats där Mälaren är sammansluten med Östersjön genom slussen i Södertälje kanal. Från Södertälje löper både E4:an och E20. Utöver ett välutvecklat trafiknät har Södertälje många buss- och järnvägsförbindelser. Det är möjligt att ta sig med pendeltåg till Stockholm på under en timme. Slussen i Södertälje kanal förbinder Mälaren med Östersjön. Södertälje Hamn fungerar som hamn, omlastningsterminal och hamnen tillhandahåller dessutom en kombiterminal.


Hitta bostadsrätt i Södertälje

Letar du efter bostadsrätt i Södertälje? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga bostadsrätter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya bostadsrätter i Södertälje som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostadsrätt i Södertälje på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostadsrätt i Södertälje, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostadsrätt i Södertälje

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostadsrätt i Södertälje. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostadsrätt i Södertälje som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Södertälje?

I Södertälje hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Södertälje.

Kan jag söka efter bostäder i Södertälje baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Södertälje kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Södertälje?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Södertälje .

Hur mycket kostar en bostad i Södertälje?

Priset på en bostad i Södertälje beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Södertälje.