Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostadsrätter i Upplands Väsby

Du har sökt efter Bostadsrätter i Upplands Väsby. Mer info om bostadsrätter i Upplands Väsby
Du har sökt efter Bostadsrätter i Upplands Väsby. Mer info om bostadsrätter i Upplands Väsby

Värt att veta när du söker bostadsrätt i Upplands Väsby

Upplands Väsby har spår av bebyggelse från tiden omkring 600-700 år före Kristi födelse.. Flera fynd från vikingatiden vittnar om omfattande handeln med främmande länder. Man har bland annat funnit arabiska mynt på Stora Väsby slotts ägor. Från Upplands Väsby kommer många kända musikartister. Medlemmarna i Europe, Therion, H.E.A.T och Candlemass har bott där, liksom Tone Norum, Åsa Jinder och Yngwie Malmsteen.  konstnären Dorina Mocan är också bosatt och har en verksam i Upplands Väsby.

Ligger et stykke uden for Stockholm i tätorten Upplands Väsby och Sollentuna. Upplands Väsby ligger 25 mil norr om Stockholm och 45 mil söder om Uppsala. Kommunikationerna är goda till och från staden. Både Europaväg 4 och Ostkustbanan går genom orten.


Hitta bostadsrätt i Upplands Väsby

Letar du efter bostadsrätt i Upplands Väsby? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga bostadsrätter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya bostadsrätter i Upplands Väsby som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostadsrätt i Upplands Väsby på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostadsrätt i Upplands Väsby, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostadsrätt i Upplands Väsby

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostadsrätt i Upplands Väsby. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostadsrätt i Upplands Väsby som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Upplands Väsby?

I Upplands Väsby hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Upplands Väsby.

Kan jag söka efter bostäder i Upplands Väsby baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Upplands Väsby kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Upplands Väsby?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Upplands Väsby .

Hur mycket kostar en bostad i Upplands Väsby?

Priset på en bostad i Upplands Väsby beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Upplands Väsby.