Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostadsrätter i Sollefteå

Du har sökt efter Bostadsrätter i Sollefteå. Mer info om bostadsrätter i Sollefteå
Du har sökt efter Bostadsrätter i Sollefteå. Mer info om bostadsrätter i Sollefteå

Värt att veta när du söker bostadsrätt i Sollefteå

Drygt 10 mil norr om Sundsvall ligger Sollefteå, en stad som lockar många fiskare för si lax- och öringfiske. I staden finns det flera grundskolor och två gymnasieskolor. I samarbete med Gudlav gymnasieskola drivs även ett skidgymnasium och ett naturbruksgymnasium. Förutom fiske så finns det även en skulptur i Ångemanälven i form av en Timmerflottare. i övrigt har Sollefteå ett rikt föreningsliv med över 350 registrerade föreningar inom en rad olika ämnen. Sollefteå är Sveriges näst största vattenproducent. I staden finns det över 1000 företag registrerade. I centrala Sollefteå finns det två gallerior, Prima Galleria och Citygallerian. I staden tätorten finns det även ett bryggeri, Zeunerts bryggeri, numera ägt av Kopparbergs. Det finns två etablerade företagsområden i Sollefteå. Dessa företagskluster är mer kända som Nipanområdet och Hågestaområdet. I kommunikationsväg finns goda bussförbindelser i området samt Höga Kusten Airport cirka 30 minuter från Sollefteå med flygföbindelser till bland annat Stockholm och Gällivare.


Hitta bostadsrätt i Sollefteå

Letar du efter bostadsrätt i Sollefteå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga bostadsrätter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya bostadsrätter i Sollefteå som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostadsrätt i Sollefteå på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostadsrätt i Sollefteå, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostadsrätt i Sollefteå

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostadsrätt i Sollefteå. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostadsrätt i Sollefteå som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Sollefteå?

I Sollefteå hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Sollefteå.

Kan jag söka efter bostäder i Sollefteå baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Sollefteå kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Sollefteå?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Sollefteå .

Hur mycket kostar en bostad i Sollefteå?

Priset på en bostad i Sollefteå beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Sollefteå.