Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostadsrätter i Ulricehamn

Du har sökt efter Bostadsrätter i Ulricehamn. Mer info om bostadsrätter i Ulricehamn
Du har sökt efter Bostadsrätter i Ulricehamn. Mer info om bostadsrätter i Ulricehamn

Värt att veta när du söker bostadsrätt i Ulricehamn

Ulricehamn är beläget i Västergätland, mellan Borås och Jönköping, med endast en timme bilresa till Göteborg. Staden är både vacker och pyttoresk med en omgivning bestående av Åsunden och många historiska byggnader. Med närhet till både vatten och skidåkning erbjuder staden mycket liv och nöje. Ulricehamn är i ett växande skede med allt fler nyetablerade företag och nya invånare. År 2020 beräknas det finnas ca 2000 nya bostäder. I Ulricehamns kommun finns ett rikt föreningsliv – allt från idrotts- och kulturföreningar till hembygdsföreningar. Exempel på dessa är Ulricehamns Vävstuga och Slalomklubben Boge. Ulricehamn kommun erbjuder mycket aktiviteter så som sim- och badhall, bibliotek, idrotts- och friluftsområden, museum och utställningar samt flera återkommande årliga evanemang. Ulricehman har är idag i ett expansivt skede med kraftig tillväxt. Arbetsandan och det geografiska läget har gjort området eftertraktat bland många stora bolag som idag är etabelrade här. Det är god kommunikation och pendlingsavstånd till omrkingliggande städer. I Rönnåsens indistriområde finns många av företagen. Härifrån är det närhet till Riksväg 40 som leder till både Göteborg och Jönköping. I nuläget finns det också 500 000 m² ledig mark. Avsedd för etablering av industrier och näringsliv. Det kommunala näringslivsbolaget NUAB finns i Ulricehamn och arbetar med att hjälpa nya företag att få en fot in på marknaden och växa. Också Näringsliv AB finns för att hjälpa verksamheter att hitta lokaler, oavsett om det gäller att hyra eller köpa.


Hitta bostadsrätt i Ulricehamn

Letar du efter bostadsrätt i Ulricehamn? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga bostadsrätter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya bostadsrätter i Ulricehamn som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostadsrätt i Ulricehamn på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostadsrätt i Ulricehamn, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostadsrätt i Ulricehamn

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostadsrätt i Ulricehamn. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostadsrätt i Ulricehamn som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Ulricehamn?

I Ulricehamn hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Ulricehamn.

Kan jag söka efter bostäder i Ulricehamn baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Ulricehamn kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Ulricehamn?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Ulricehamn .

Hur mycket kostar en bostad i Ulricehamn?

Priset på en bostad i Ulricehamn beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Ulricehamn.