Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostad i Falkenberg

Hitta din nya bostad i Falkenberg på listan med lediga bostäder i Falkenberg nedan. Vi har ett stort urval av bostäder i Falkenberg och är alltid uppdaterade med nya, lediga bostäder i Falkenberg. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter bostäder i Falkenberg. Mer info om bostad i Falkenberg
Du har sökt efter bostäder i Falkenberg. Mer info om bostad i Falkenberg

Hitta din nya bostad i Falkenberg på listan med lediga bostäder i Falkenberg nedan. Vi har ett stort urval av bostäder i Falkenberg och är alltid uppdaterade med nya, lediga bostäder i Falkenberg. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker bostad till salu i Falkenberg

Drygt 4 mil norr om Halmstad ligger Falkenberg. Staden är en populär turiststad med många stora evanemang men även idyllisk småstad på västkusten med många charmiga delar. Falkenberg har flera grundskolor och två gymnasieskolor, varav en är privatägd.  I sportväg har Falkenberg flera framgångsrika lag; Falkenberg FF, Falkenbergs BTK och Falkenbergs VBK. Falkberg har även ett rikt föreningsliv med ett brett spekra av olika ämnen. Tätorten ligger strategiskt mitt i Halland med närhet till Halmstad, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Det finns goda tåg- och bussförbindelser till och från Falkenberg. Falkenberg ligger vid Europavägen E6/E20 som bland annat sträcker sig till Göteborg och Malmö. Falkenberg är en gammal hamnstad med ett mångsidigt näringsliv. Logistik, lagerhantering och miljöarbete kännetecknar Falkenbergs näringsliv. Fokus ligger också på livsmedelsindustri och verkstadsindustri såsom Netto, Carlsberg Sverige och Falkenbergs Laxrökeri. Andra stora arbetsgivare i Falkenberg kommun är Gekås Ullared och Svensk Cellulosa AB.


Hitta bostad i Falkenberg

Letar du efter bostad i Falkenberg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter och hus att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny bostad i Falkenberg som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga bostäderna  i Falkenberg - lägenheter, villor och radhus  - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostäder i Falkenberg,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostäder till salu i Falkenberg

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostäderna i Falkenberg. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostäder i Falkenberg som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Falkenberg?

I Falkenberg hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Falkenberg.

Kan jag söka efter bostäder i Falkenberg baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Falkenberg kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Falkenberg?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Falkenberg .

Hur mycket kostar en bostad i Falkenberg?

Priset på en bostad i Falkenberg beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Falkenberg.