Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kart

Bostäder i Falkenberg

Du har sökt efter bostäder i Falkenberg.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Du har sökt efter bostäder i Falkenberg.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du söker bostad till salu i Falkenberg

Drygt 4 mil norr om Halmstad ligger Falkenberg. Staden är en populär turiststad med många stora evanemang men även idyllisk småstad på västkusten med många charmiga delar. Falkenberg har flera grundskolor och två gymnasieskolor, varav en är privatägd.  I sportväg har Falkenberg flera framgångsrika lag; Falkenberg FF, Falkenbergs BTK och Falkenbergs VBK. Falkberg har även ett rikt föreningsliv med ett brett spekra av olika ämnen. Tätorten ligger strategiskt mitt i Halland med närhet till Halmstad, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Det finns goda tåg- och bussförbindelser till och från Falkenberg. Falkenberg ligger vid Europavägen E6/E20 som bland annat sträcker sig till Göteborg och Malmö. Falkenberg är en gammal hamnstad med ett mångsidigt näringsliv. Logistik, lagerhantering och miljöarbete kännetecknar Falkenbergs näringsliv. Fokus ligger också på livsmedelsindustri och verkstadsindustri såsom Netto, Carlsberg Sverige och Falkenbergs Laxrökeri. Andra stora arbetsgivare i Falkenberg kommun är Gekås Ullared och Svensk Cellulosa AB.


Hitta bostad i Falkenberg

Letar du efter bostad i Falkenberg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter och hus att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny bostad i Falkenberg som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga bostäderna  i Falkenberg - lägenheter, villor och radhus  - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostäder i Falkenberg,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostäder till salu i Falkenberg

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostäderna i Falkenberg. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostäder i Falkenberg som matchar dina sökkriterier.