Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Rum att hyra i Lund

Hitta rum att hyra i Lund på listan med lediga rum att hyra i Lund nedan. Vi har ett stort urval av rum att hyra i Lund och är alltid uppdaterade med nya, lediga rum att hyra i Lund. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Rum som uthyres i Lund. Mer info om rum att hyra i Lund
Du har sökt efter Rum som uthyres i Lund. Mer info om rum att hyra i Lund

Hitta rum att hyra i Lund på listan med lediga rum att hyra i Lund nedan. Vi har ett stort urval av rum att hyra i Lund och är alltid uppdaterade med nya, lediga rum att hyra i Lund. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker rum i Lund

I denna stad gör sig de medeltida kvarlevorna ständigt påminda. Genom bevarandet av smala- och kullerstensbelagda gator uppmuntras den som väljer cykeln framför bilen, vilket lett till att Lund har bilivit utsedd till Sveriges bästa cykelkommun tre år i rad. De förindustriella influenserna är även mycket tydliga i stadsdelen Jakriborg. I detta nybyggda område är såväl hus som gatunät utformade i medeltida stil fast med moderna inslag. Utöver att vara en kulturell och historisk stad är Lund i framkant inom teknologisk utveckling. Vid den norra avfarten ligger Ideon Science Park som är Sveriges första forskningsby och hem till 290 olika företag med spetskompetens inom allt från informationsteknik till medicinteknik och miljöteknik. I Lund är även den sameuropeiska forskningsanläggningen ESS samt det svenska MAX IV-laboratotiumet för acceleratorfysik stationerade. Lund är en sann kunskapsstad och har varit så i alla tider. Redan år 1085 grundades Katedralskolan vilket innebär att upprättandet av både Nordens allra första lärosäte och senare Nordens första högskola skedde just här. Idag har Lunds universitet 42 000 studenter och är lokaliserat i Lund, Helsingborg och Malmö, och ligger stadigt med på listan över världens 100 bästa universitet. Utöver det är universitetet en stor lokal arbetsgivare med över 7 400 medarbetare.

Hitta lediga rum som uthyres i Lund. Söker du rum som uthyres i Lund, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Lund än rum, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Lund som stad grundades redan år 990 och är därmed en av landets äldsta kvarvarande städer. Utöver det upprättades Nordens allra första högskola just här år 1425. Än idag är staden präglad av detta och dess universitet från 1666 är såväl ett av de största i Norden som ett av de högst rankade i hela Europa. Med vacker arkitektur och karakteristiska byggnader är Lund format av kultur och historia.


Hitta rum att hyra i Lund

Letar du efter rum att hyra i Lund? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga rum som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya rum att hyra i Lund som passar dig. Du kan se alla de aktuella rum att hyra i Lund på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av rum att hyra i Lund, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya rum att hyra i Lund

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste rum att hyra i Lund. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya rum att hyra i Lund som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Lund?

I Lund hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Lund.

Kan jag söka efter bostäder i Lund baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Lund kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Lund?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Lund .

Hur mycket kostar en bostad i Lund?

Priset på en bostad i Lund beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Lund.