Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Hus att hyra i Lund

Hitta ditt nya hus i Lund på listan med lediga hus nedan. Vi har ett stort urval av hus i Lund. Hyr hus i Lund här. Lycka till! Mer info om hyra hus i Lund.

Upprätta en sökagent för ditt nya hus här

27 bostäder hittade
1 2 >

Vad är ett hus?

Det finns olika typer av hus, däribland enfamiljshus, radhus och flerfamiljshus. Ett hus kan även vara ett fritidshus eller ett semesterhem.

Ett hus är ett typiskt ett större boende som ofta har flera våningar. Det är vanligtvis ett fristående hus som är omgivet av en trädgård eller en annan form av utomhusyta. Ett hus består vanligtvis av ett antal rum, som ett kök, ett vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. Det kan också ha ett garage, ett förråd eller ett kontor.

Lediga hus i Lund

Är du på jakt efter lediga hus i Lund så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Lund. Hitta lediga hus i Lund genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Lund till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta lediga husen i Lund först. När du vill hyra ett ledigt hus i Lund är det viktigt att veta vilken typ av lediga hus i Lund som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Lund, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Lund, lediga hyresbostäder i Lund, lediga hyresrätter i Lund, lediga hus i Lund, lediga rum i Lund, lediga bostäder i Lund, lediga studentbostäder i Lund, lediga studentlägenheter i Lund eller lediga hyreslägenheter i Lund.

Guide: Så hittar du ett hus i Lund

Behöver du hjälp med att hitta ett hus, en hyresrätt eller en hyreslägenhet i Lund? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av hus i Lund. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta det perfekta huset i Lund!

Du kan alltid söka bland alla bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för ett hus att hyra i Lund. Vilken storlek och hur många m2 ska huset vara? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Lund ska huset ligga – ska det ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska huset ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vill du ha natur nära? Ska huset ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska huset ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en sökning efter ett hus som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter ett hus i Lund

Det finns många bra hemsidor med lediga hus att hyra, där du kan söka efter hus, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Lund. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta det bästa lediga huset till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av hus på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Lund. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Lund, hyra hus i Lund, hyra rum i Lund, hyra bostad i Lund, hyra hyresbostad i Lund, hyra studentbostad i Lund, hyra hyresrätter i Lund, hyra hyreslägenhet i Lund, ledig hyresrätt i Lund, ledig lägenhet i Lund, ledigt hus i Lund, ledigt rum i Lund, ledig hyresbostad i Lund, ledig bostad i Lund, ledig studentbostad i Lund, ledig studentlägenhet i Lund, ledig hyreslägenhet i Lund, lediga hyresrätter i Lund, lediga lägenheter i Lund, lediga hyresbostäder i Lund, lediga hus i Lund, lediga rum i Lund, lediga bostäder i Lund, lediga studentbostäder i Lund, lediga studentlägenheter i Lund, lediga hyreslägenheter i Lund, hyresbostäder i Lund, hyresrätter i Lund, lägenheter i Lund, hus i Lund, rum i Lund, bostäder i Lund, studentbostäder i Lund, studentlägenheter i Lund, hyreslägenheter i Lund, hyresbostad i Lund, hyresrätt i Lund, lägenhet i Lund, hus i Lund, rum i Lund, bostad i Lund, studentbostad i Lund, studentlägenhet i Lund och hyreslägenhet i Lund

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat ett hus i Lund som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra huset. Du kan också be om en visning av huset, så du kan se det med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ditt nya hus i Lund ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr huset är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut huset i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på huset eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut huset.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har fått en visning av huset.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i ditt nya hus. Kom ihåg att adressändra.

Hyra hus i Lund

Är du på jakt efter att hyra ett hus i Lund så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Lund. Hitta ditt nya hus i Lund genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus att hyra i Lund till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta husen i Lund först. När du vill hyra ett hus i Lund är det viktigt att veta vilken typ av hus i Lund som du vill hyra. Det finns alla typer av hus i Lund, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  i Lund, hyra hyresbostad i Lund, hyra hyresrätt i Lund, hyra hus i Lund, hyra rum i Lund, hyra bostad i Lund, hyra studentbostad i Lund, hyra studentlägenhet i Lund eller hyra hyreslägenhet i Lund.

Lediga hus i Lund

Är du på jakt efter ett ledigt hus i Lund så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Lund. Hitta ett ledigt hus i Lund genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Lund till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta lediga husen i Lund först. När du vill hyra ett ledigt hus i Lund är det viktigt att veta vilken typ av ledigt hus i Lund som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Lund, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Lund, ledig hyresbostad i Lund, ledig hyresrätt i Lund, ledigt hus i Lund, ledigt rum i Lund, ledig bostad i Lund, ledig studentbostad i Lund, ledig studentlägenhet i Lund eller ledig hyreslägenhet i Lund.

Hus i Lund

Är du på jakt efter ett hus i Lund så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Lund. Hitta en bostad och lägenhet i Lund genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Lund till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta husen i Lund först. När du vill hyra ett hus  i Lund är det viktigt att veta vilken typ av hus i Lund som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Lund, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Lund, hyresbostäder i Lund, hyresrätter i Lund, hus i Lund, rum i Lund, bostäder i Lund, studentbostäder i Lund, studentlägenheter i Lund eller hyreslägenheter i Lund.

Värt att veta när du söker hus i Lund

I denna stad gör sig de medeltida kvarlevorna ständigt påminda. Genom bevarandet av smala- och kullerstensbelagda gator uppmuntras den som väljer cykeln framför bilen, vilket lett till att Lund har bilivit utsedd till Sveriges bästa cykelkommun tre år i rad. De förindustriella influenserna är även mycket tydliga i stadsdelen Jakriborg. I detta nybyggda område är såväl hus som gatunät utformade i medeltida stil fast med moderna inslag. Utöver att vara en kulturell och historisk stad är Lund i framkant inom teknologisk utveckling. Vid den norra avfarten ligger Ideon Science Park som är Sveriges första forskningsby och hem till 290 olika företag med spetskompetens inom allt från informationsteknik till medicinteknik och miljöteknik. I Lund är även den sameuropeiska forskningsanläggningen ESS samt det svenska MAX IV-laboratotiumet för acceleratorfysik stationerade. Lund är en sann kunskapsstad och har varit så i alla tider. Redan år 1085 grundades Katedralskolan vilket innebär att upprättandet av både Nordens allra första lärosäte och senare Nordens första högskola skedde just här. Idag har Lunds universitet 42 000 studenter och är lokaliserat i Lund, Helsingborg och Malmö, och ligger stadigt med på listan över världens 100 bästa universitet. Utöver det är universitetet en stor lokal arbetsgivare med över 7 400 medarbetare.

Hitta lediga hus som uthyres i Lund. Söker du hus som uthyres i Lund, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Lund än hus, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Lund som stad grundades redan år 990 och är därmed en av landets äldsta kvarvarande städer. Utöver det upprättades Nordens allra första högskola just här år 1425. Än idag är staden präglad av detta och dess universitet från 1666 är såväl ett av de största i Norden som ett av de högst rankade i hela Europa. Med vacker arkitektur och karakteristiska byggnader är Lund format av kultur och historia.

Sök på väg- eller gatunamn i Lund
Information om kommunen