Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Lägenheter att hyra i Upplands Väsby

Hitta lägenheter, hyreslägenheter och studentlägenheter på listan med lediga lägenheter i Upplands Väsby nedan. Vill du hyra lägenhet, hyreslägenhet eller studentlägenhet har du kommit helt rätt. Lycka till! Mer info om hyra lägenhet i Upplands Väsby.

Upprätta en sökagent för din nya lägenhet här

64 bostäder hittade
1 2 3 4 >

Vad är en lägenhet?

Lägenheter är ett vanligt boendealternativ som många människor väljer. En lägenhet är ett rum eller ett antal rum som är en del av en större fastighet. Det kan vara ett hus, ett flerfamiljshus eller ett komplex med flera lägenheter. Lägenheterna är oftast fördelade på olika våningar och har en egen ingång. Lägenheter kan vara fördelade över en eller flera våningar. De kan ha en egen ingång eller dela en gemensam ingång med andra lägenheter. Det finns olika typer av lägenheter, som ettor, tvåor, treor och fyrar. De kan ha olika storlekar och utformningar, beroende på var de är belägna. De flesta lägenheter har ett eller flera sovrum, ett kök, ett vardagsrum och ett badrum. Lägenheter kan vara antingen hyresrätter eller äganderätter. I en hyresrätt är det hyresvärden som äger lägenheten medan i en äganderätt är det den som bor i lägenheten som äger den.

Lediga lägenheter i Upplands Väsby

Är du på jakt efter lediga lägenheter i Upplands Väsby så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Upplands Väsby. Hitta lediga lägenheter och lägenheter i Upplands Väsby genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Upplands Väsby till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lediga lägenheterna i Upplands Väsby först. När du vill hyra en ledig lägenhet i Upplands Väsby är det viktigt att veta vilken typ av ledig lägenhet i Upplands Väsby som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Upplands Väsby, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Upplands Väsby, lediga hyresbostäder i Upplands Väsby, lediga hyresrätter i Upplands Väsby, lediga hus i Upplands Väsby, lediga rum i Upplands Väsby, lediga bostäder i Upplands Väsby, lediga studentbostäder i Upplands Väsby, lediga studentlägenheter i Upplands Väsby eller lediga hyreslägenheter i Upplands Väsby.

Guide: Så hittar du en lägenhet i Upplands Väsby

Behöver du hjälp med att hitta en lägenhet, hyresrätt eller hyreslägenhet i Upplands Väsby? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av lägenhet i Upplands Väsby. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta lägenheten i Upplands Väsby!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en lägenhet, lägenhet att hyra, rum att hyra eller hus att hyra i Upplands Väsby. Vilken storlek och hur många m2 ska lägenheten vara? Ska det vara ett rum, en lägenhet, en studentbostad eller ett hus? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Upplands Väsby ska lägenheten ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska lägenheten ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vilken våning ska lägenheten ligga på? Vill du ha natur nära? Ska lägenheten ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska lägenheten ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?
Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lägenhetssökning efter jakten på en lägenhet som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter lägenhet i Upplands Väsby

Det finns många bra hemsidor med lediga lägenheter att hyra, där du kan söka efter lägenheter, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Upplands Väsby. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta den bästa lediga lägenheten till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lägenheter på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Upplands Väsby. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter lägenheter att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Upplands Väsby, hyra hus i Upplands Väsby, hyra rum i Upplands Väsby, hyra bostad i Upplands Väsby, hyra hyresbostad i Upplands Väsby, hyra studentbostad i Upplands Väsby, hyra hyresrätter i Upplands Väsby, hyra hyreslägenhet i Upplands Väsby, ledig hyresrätt i Upplands Väsby, ledig lägenhet i Upplands Väsby, ledigt hus i Upplands Väsby, ledigt rum i Upplands Väsby, ledig hyresbostad i Upplands Väsby, ledig bostad i Upplands Väsby, ledig studentbostad i Upplands Väsby, ledig studentlägenhet i Upplands Väsby, ledig hyreslägenhet i Upplands Väsby, lediga hyresrätter i Upplands Väsby, lediga lägenheter i Upplands Väsby, lediga hyresbostäder i Upplands Väsby, lediga hus i Upplands Väsby, lediga rum i Upplands Väsby, lediga bostäder i Upplands Väsby, lediga studentbostäder i Upplands Väsby, lediga studentlägenheter i Upplands Väsby, lediga hyreslägenheter i Upplands Väsby, hyresbostäder i Upplands Väsby, hyresrätter i Upplands Väsby, lägenheter i Upplands Väsby, hus i Upplands Väsby, rum i Upplands Väsby, bostäder i Upplands Väsby, studentbostäder i Upplands Väsby, studentlägenheter i Upplands Väsby, hyreslägenheter i Upplands Väsby, hyresbostad i Upplands Väsby, hyresrätt i Upplands Väsby, lägenhet i Upplands Väsby, hus i Upplands Väsby, rum i Upplands Väsby, bostad i Upplands Väsby, studentbostad i Upplands Väsby, studentlägenhet i Upplands Väsby och hyreslägenhet i Upplands Väsby

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en lägenhet i Upplands Väsby som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra lägenheten. Du kan också be om en visning av lägenheten, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya lägenhet i Upplands Väsby ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lägenheten är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lägenheten i andrahand. Även om hyresvärden vill hyra ut en lägenhet som personen själv äger är det inte säkert att personen får göra detta. Kolla upp bostadsrättsföreningens regler kring detta.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lägenheten eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut lägenheten.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har fått en visning av lägenheten.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya lägenhet. Kom ihåg att adressändra.

Hyra lägenhet i Upplands Väsby

Är du på jakt efter att hyra en lägenhet i Upplands Väsby så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Upplands Väsby. Hitta din nya lägenhet i Upplands Väsby genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet at hyra i Upplands Väsby till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Upplands Väsby först. När du vill hyra en lägenhet i Upplands Väsby är det viktigt att veta vilken typ av lägenhet i Upplands Väsby som du vill hyra. Det finns alla typer av lägenheter i Upplands Väsby, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  i Upplands Väsby, hyra hyresbostad i Upplands Väsby, hyra hyresrätt i Upplands Väsby, hyra hus i Upplands Väsby, hyra rum i Upplands Väsby, hyra bostad i Upplands Väsby, hyra studentbostad i Upplands Väsby, hyra studentlägenhet i Upplands Väsby eller hyra hyreslägenhet i Upplands Väsby.

Ledig lägenhet i Upplands Väsby

Är du på jakt efter en ledig lägenhet i Upplands Väsby så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Upplands Väsby. Hitta en ledig lägenhet i Upplands Väsby genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Upplands Väsby till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lediga lägenheterna i Upplands Väsby först. När du vill hyra en ledig lägenhet i Upplands Väsby är det viktigt att veta vilken typ av ledig lägenhet i Upplands Väsby som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Upplands Väsby, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Upplands Väsby, ledig hyresbostad i Upplands Väsby, ledig hyresrätt i Upplands Väsby, ledigt hus i Upplands Väsby, ledigt rum i Upplands Väsby, ledig bostad i Upplands Väsby, ledig studentbostad i Upplands Väsby, ledig studentlägenhet i Upplands Väsby eller ledig hyreslägenhet i Upplands Väsby.

Lägenheter i Upplands Väsby

Är du på jakt efter lägenheter i Upplands Väsby så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Upplands Väsby. Hitta lägenheter i Upplands Väsby genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenheter i Upplands Väsby till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Upplands Väsby först. När du vill hyra lägenheter i Upplands Väsby är det viktigt att veta vilken typ av lägenheter i Upplands Väsby som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Upplands Väsby, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Upplands Väsby, hyresbostäder i Upplands Väsby, hyresrätter i Upplands Väsby, hus i Upplands Väsby, rum i Upplands Väsby, bostäder i Upplands Väsby, studentbostäder i Upplands Väsby, studentlägenheter i Upplands Väsby eller hyreslägenheter i Upplands Väsby.

Lägenhet i Upplands Väsby

Är du på jakt efter en lägenhet i Upplands Väsby så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Upplands Väsby. Hitta en lägenhet i Upplands Väsby genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Upplands Väsby till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Upplands Väsby först. När du vill hyra en lägenhet  i Upplands Väsby är det viktigt att veta vilken typ av lägenhet i Upplands Väsby som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Upplands Väsby, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenhet  i Upplands Väsby, hyresbostad i Upplands Väsby, hyresrätt i Upplands Väsby, hus i Upplands Väsby, rum i Upplands Väsby, bostad i Upplands Väsby, studentbostad i Upplands Väsby, studentlägenhet i Upplands Väsby eller hyreslägenhet i Upplands Väsby.

Hyresrätt i Upplands Väsby

Är du på jakt efter en hyresrätt i Upplands Väsby så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Upplands Väsby. Hitta en hyresrätt i Upplands Väsby genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätt i Upplands Väsby till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Upplands Väsby först. När du vill hyra en hyresrätt i Upplands Väsby är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätt i Upplands Väsby som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Upplands Väsby, och du kan med fördel använda oss.

Hyresrätter i Upplands Väsby

Är du på jakt efter hyresrätter i Upplands Väsby så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Upplands Väsby. Hitta hyresrätter i Upplands Väsby genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätter i Upplands Väsby till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Upplands Väsby först. När du vill hyra hyresrätter i Upplands Väsby är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätter i Upplands Väsby som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Upplands Väsby, och du kan med fördel använda oss.

Värt att veta när du söker lägenhet i Upplands Väsby

Upplands Väsby har spår av bebyggelse från tiden omkring 600-700 år före Kristi födelse.. Flera fynd från vikingatiden vittnar om omfattande handeln med främmande länder. Man har bland annat funnit arabiska mynt på Stora Väsby slotts ägor. Från Upplands Väsby kommer många kända musikartister. Medlemmarna i Europe, Therion, H.E.A.T och Candlemass har bott där, liksom Tone Norum, Åsa Jinder och Yngwie Malmsteen.  konstnären Dorina Mocan är också bosatt och har en verksam i Upplands Väsby.

Ligger et stykke uden for Stockholm i tätorten Upplands Väsby och Sollentuna. Upplands Väsby ligger 25 mil norr om Stockholm och 45 mil söder om Uppsala. Kommunikationerna är goda till och från staden. Både Europaväg 4 och Ostkustbanan går genom orten.

Sök på väg- eller gatunamn i Upplands Väsby
Information om kommunen