Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Radhus att hyra i Piteå

Hitta ditt nya radhus i Piteå på listan med lediga radhus nedan. Vi har ett stort urval av radhus i Piteå. Hyr radhus i Piteå här. Lycka till! Mer info om hyra radhus i Piteå.

Upprätta en sökagent för ditt nya radhus här

Det finns tyvärr inte några helt precisa matchningar för din sökning. Vår sökrobot föreslår dock att du tittar närmre på nedanstående bostäder som påminner om din sökning, även om de inte passar perfekt till dina kriterier. Kom ihåg att du alltid kan använda sökfiltret för att precisera din sökning.

Vad är ett radhus?

Ett radhus är en typ av hus som består av flera enheter som är anslutna till varandra. De flesta radhus har en eller två våningar och är ofta anslutna till andra radhus. Radhus är vanligtvis anordnade i rader, därav namnet. Radhus har ofta en gemensam gård eller trädgård som delas av alla som bor i radhuset. Alternativt har varje radhus en mindre trädgård anslutet till sitt radhus.

Radhus är ett bra alternativ för människor som söker ett boende som är mellan lägenhet och hus. Radhus är ett populärt val för många människor som söker ett billigare alternativ till ett vanligt hus.

Lediga radhus i Piteå

Är du på jakt efter lediga radhus i Piteå så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och radhus i Piteå. Hitta lediga radhus i Piteå genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller radhus i Piteå till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera radhusen, så du ser de mest relevanta lediga radhusen i Piteå först. När du vill hyra ett ledigt radhus i Piteå är det viktigt att veta vilken typ av lediga radhus i Piteå som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga radhus i Piteå, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Piteå, lediga hyresbostäder i Piteå, lediga hyresrätter i Piteå, lediga hus i Piteå, lediga rum i Piteå, lediga bostäder i Piteå, lediga studentbostäder i Piteå, lediga studentlägenheter i Piteå eller lediga hyreslägenheter i Piteå.

Guide: Så hittar du ett radhus i Piteå

Behöver du hjälp med att hitta ett radhus, en hyresrätt eller en hyreslägenhet i Piteå? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av radhus i Piteå. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta det perfekta radhuset i Piteå!

Du kan alltid söka bland alla bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för ett radhus att hyra i Piteå. Vilken storlek och hur många m2 ska radhuset vara? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Piteå ska radhuset ligga – ska det ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska radhuset ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vill du ha natur nära? Ska radhuset ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska radhuset ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en sökning efter ett radhus som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter ett radhus i Piteå

Det finns många bra hemsidor med lediga radhus att hyra, där du kan söka efter radhus, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Piteå. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta det bästa lediga radhuset till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av radhus på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Piteå. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Piteå, hyra hus i Piteå, hyra rum i Piteå, hyra bostad i Piteå, hyra hyresbostad i Piteå, hyra studentbostad i Piteå, hyra hyresrätter i Piteå, hyra hyreslägenhet i Piteå, ledig hyresrätt i Piteå, ledig lägenhet i Piteå, ledigt hus i Piteå, ledigt rum i Piteå, ledig hyresbostad i Piteå, ledig bostad i Piteå, ledig studentbostad i Piteå, ledig studentlägenhet i Piteå, ledig hyreslägenhet i Piteå, lediga hyresrätter i Piteå, lediga lägenheter i Piteå, lediga hyresbostäder i Piteå, lediga hus i Piteå, lediga rum i Piteå, lediga bostäder i Piteå, lediga studentbostäder i Piteå, lediga studentlägenheter i Piteå, lediga hyreslägenheter i Piteå, hyresbostäder i Piteå, hyresrätter i Piteå, lägenheter i Piteå, hus i Piteå, rum i Piteå, bostäder i Piteå, studentbostäder i Piteå, studentlägenheter i Piteå, hyreslägenheter i Piteå, hyresbostad i Piteå, hyresrätt i Piteå, lägenhet i Piteå, hus i Piteå, rum i Piteå, bostad i Piteå, studentbostad i Piteå, studentlägenhet i Piteå och hyreslägenhet i Piteå

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat ett radhus i Piteå som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra radhuset. Du kan också be om en visning av radhuset, så du kan se det med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ditt nya radhus i Piteå ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr radhuset är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut radhuset i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på radhuset eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för radhuset till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för radhuset till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för radhuset innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för radhuset innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut radhuset.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för radhuset innan du har fått en visning av radhuset.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i ditt nya radhus. Kom ihåg att adressändra.

Hyra radhus i Piteå

Är du på jakt efter att hyra ett radhus i Piteå så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och radhus i Piteå. Hitta ditt nya radhus i Piteå genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller radhus att hyra i Piteå till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera radhusen, så du ser de mest relevanta radhusen i Piteå först. När du vill hyra ett radhus i Piteå är det viktigt att veta vilken typ av radhus i Piteå som du vill hyra. Det finns alla typer av radhus i Piteå, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  i Piteå, hyra hyresbostad i Piteå, hyra hyresrätt i Piteå, hyra hus i Piteå, hyra rum i Piteå, hyra bostad i Piteå, hyra studentbostad i Piteå, hyra studentlägenhet i Piteå eller hyra hyreslägenhet i Piteå.

Lediga radhus i Piteå

Är du på jakt efter ett ledigt radhus i Piteå så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och radhus i Piteå. Hitta ett ledigt radhus i Piteå genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller radhus i Piteå till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera radhusen, så du ser de mest relevanta lediga radhusen i Piteå först. När du vill hyra ett ledigt radhus i Piteå är det viktigt att veta vilken typ av ledigt radhus i Piteå som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga radhus i Piteå, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Piteå, ledig hyresbostad i Piteå, ledig hyresrätt i Piteå, ledigt hus i Piteå, ledigt rum i Piteå, ledig bostad i Piteå, ledig studentbostad i Piteå, ledig studentlägenhet i Piteå eller ledig hyreslägenhet i Piteå.

Radhus i Piteå

Är du på jakt efter ett radhus i Piteå så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och radhus i Piteå. Hitta en bostad och lägenhet i Piteå genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller radhus i Piteå till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera radhusen, så du ser de mest relevanta radhusen i Piteå först. När du vill hyra ett radhus  i Piteå är det viktigt att veta vilken typ av radhus i Piteå som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga radhus i Piteå, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Piteå, hyresbostäder i Piteå, hyresrätter i Piteå, radhus i Piteå, rum i Piteå, bostäder i Piteå, studentbostäder i Piteå, studentlägenheter i Piteå eller hyreslägenheter i Piteå.

Värt att veta när du söker radhus i Piteå

Drygt 20 mil norr om Umeå ligger Piteå, en stad som är en mycket populär turiststad under sommarmånaderna. Piteå står för hälften av all sommarturism i Norrbotten. Ett populärt nöje i staden är Pite havsbad som ligger intill Piteälvens mynning har en fem kilometer lång sandstrand, äventyrsbad, aktivitetcentrum och en stor camping. Pite havsbad har även en framgångsrik konferens- och nöjesanläggningar. Piteå är dock mer än en turiststad. I staden finns bland annat en musikhögskola som är del av Luleå tekniska Universitet. SP Sveriges tekniska forskningsinstitut bedriver forskning och erbjuder tjänster till näringsliv, samhälle och industri. Piteå Science Park är en innovationsarena inom kreativa lösningar och cleantech. Bland annat förenas kreatörer och ingenjörer för att skapa gränsöverskridande samarbeten och på så vis frambringa hållbar lösningar.

Sök på väg- eller gatunamn i Piteå
Information om kommunen