Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Filtrera sökningSök

Hyra bostad Stockholm Söderort

Hitta din nya bostad, hyresbostad, studentbostad eller hyresrätt på listan med lediga bostäder i Stockholm Söderort nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder, bostäder, hyresrätter och studentbostäder. Vill du hyra bostad - antingen hyresbostad, studentbostad eller hyresrätt så har du kommit helt rätt. Lycka till!

Upprätta en sökagent för din nya bostad här

Du har sökt efter bostäder som uthyres i Stockholm Söderort. Mer info om hyra bostad Stockholm Söderort
Du har sökt efter bostäder som uthyres i Stockholm Söderort. Mer info om hyra bostad Stockholm Söderort

Lediga bostäder i Stockholm Söderort

Är du på jakt efter lediga bostäder i Stockholm Söderort så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och lägenheter i Stockholm Söderort. Hitta lediga bostäder och hyresbostäder i Stockholm Söderort genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Söderort till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta lediga bostäderna i Stockholm Söderort först. När du vill hyra en ledig bostad i Stockholm Söderort är det viktigt att veta vilken typ av ledig bostad i Stockholm Söderort som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Söderort, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Stockholm Söderort, lediga hyresbostäder i Stockholm Söderort, lediga hyresrätter i Stockholm Söderort, lediga hus i Stockholm Söderort, lediga rum i Stockholm Söderort, lediga bostäder i Stockholm Söderort, lediga studentbostäder i Stockholm Söderort, lediga studentlägenheter i Stockholm Söderort eller lediga hyreslägenheter i Stockholm Söderort.

Guide: Så hittar du en hyresbostad i Stockholm Söderort

Behöver du hjälp med att hitta en hyresbostad, hyresrätt eller hyreslägenhet i Stockholm Söderort? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du vill hyra bostad i Stockholm Söderort. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta hyresbostaden i Stockholm Söderort!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en hyresbostad, lägenhet att hyra, rum att hyra eller hus att hyra i Stockholm Söderort. Vilken storlek och hur många m2 ska hyresbostaden vara? Ska det vara ett rum, en lägenhet, en studentbostad eller ett hus? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Stockholm Söderort ska bostaden ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska bostaden ha en uteplats, altan, trädgård, eget badrum, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vilken våning ska bostaden ligga på? Vill du ha natur nära? Ska bostaden ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska bostaden ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en bostadssökning efter jakten på en bostad som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter hyresbostad i Stockholm Söderort

Det finns många bra hemsidor med lediga bostäder att hyra, där du kan söka efter hyresbostäder, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Stockholm Söderort. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta den bästa lediga hyresbostaden till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av hyresbostäder på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Stockholm Söderort. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter bostäder att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Stockholm Söderort, hyra hus i Stockholm Söderort, hyra rum i Stockholm Söderort, hyra bostad i Stockholm Söderort, hyra hyresbostad i Stockholm Söderort, hyra studentbostad i Stockholm Söderort, hyra hyresrätter i Stockholm Söderort, hyra hyreslägenhet i Stockholm Söderort, ledig hyresrätt i Stockholm Söderort, ledig lägenhet i Stockholm Söderort, ledigt hus i Stockholm Söderort, ledigt rum i Stockholm Söderort, ledig hyresbostad i Stockholm Söderort, ledig bostad i Stockholm Söderort, ledig studentbostad i Stockholm Söderort, ledig studentlägenhet i Stockholm Söderort, ledig hyreslägenhet i Stockholm Söderort, lediga hyresrätter i Stockholm Söderort, lediga lägenheter i Stockholm Söderort, lediga hyresbostäder i Stockholm Söderort, lediga hus i Stockholm Söderort, lediga rum i Stockholm Söderort, lediga bostäder i Stockholm Söderort, lediga studentbostäder i Stockholm Söderort, lediga studentlägenheter i Stockholm Söderort, lediga hyreslägenheter i Stockholm Söderort, hyresbostäder i Stockholm Söderort, hyresrätter i Stockholm Söderort, lägenheter i Stockholm Söderort, hus i Stockholm Söderort, rum i Stockholm Söderort, bostäder i Stockholm Söderort, studentbostäder i Stockholm Söderort, studentlägenheter i Stockholm Söderort, hyreslägenheter i Stockholm Söderort, hyresbostad i Stockholm Söderort, hyresrätt i Stockholm Söderort, lägenhet i Stockholm Söderort, hus i Stockholm Söderort, rum i Stockholm Söderort, bostad i Stockholm Söderort, studentbostad i Stockholm Söderort, studentlägenhet i Stockholm Söderort och hyreslägenhet i Stockholm Söderort

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en bostad i Stockholm Söderort som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra bostaden. Du kan också be om en visning av bostaden, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya hyresbostad i Stockholm Söderort ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr bostaden är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut bostaden i andrahand. Även om hyresvärden vill hyra ut en lägenhet som personen själv äger är det inte säkert att personen får göra detta. Kolla upp bostadsrättsföreningens regler kring detta.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på bostaden eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut hyresbostaden.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har fått en visning av bostaden.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya bostad. Kom ihåg att adressändra.

Hyra bostad i Stockholm Söderort

Är du på jakt efter att hyra en bostad i Stockholm Söderort så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Söderort. Hitta din nya hyresbostad i Stockholm Söderort genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad at hyra i Stockholm Söderort till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresbostäderna i Stockholm Söderort först. När du vill hyra en bostad i Stockholm Söderort är det viktigt att veta vilken typ av bostad i Stockholm Söderort som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresbostäder i Stockholm Söderort, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet i Stockholm Söderort, hyra hyresbostad i Stockholm Söderort, hyra hyresrätt i Stockholm Söderort, hyra hus i Stockholm Söderort, hyra rum i Stockholm Söderort, hyra bostad i Stockholm Söderort, hyra studentbostad i Stockholm Söderort, hyra studentlägenhet i Stockholm Söderort eller hyra hyreslägenhet i Stockholm Söderort.

Ledig bostad i Stockholm Söderort

Är du på jakt efter en ledig bostad i Stockholm Söderort så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Söderort. Hitta en ledig hyresbostad i Stockholm Söderort genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Söderort till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta lediga hyresbostäderna i Stockholm Söderort först. När du vill hyra en ledig bostad i Stockholm Söderort är det viktigt att veta vilken typ av ledig bostad i Stockholm Söderort som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Söderort, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Stockholm Söderort, ledig hyresbostad i Stockholm Söderort, ledig hyresrätt i Stockholm Söderort, ledigt hus i Stockholm Söderort, ledigt rum i Stockholm Söderort, ledig bostad i Stockholm Söderort, ledig studentbostad i Stockholm Söderort, ledig studentlägenhet i Stockholm Söderort eller ledig hyreslägenhet i Stockholm Söderort.

Bostäder i Stockholm Söderort

Är du på jakt efter bostäder i Stockholm Söderort så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Söderort. Hitta bostäder och hyresbostäder i Stockholm Söderort genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostäder i Stockholm Söderort till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta bostäderna i Stockholm Söderort först. När du vill hyra bostäder i Stockholm Söderort är det viktigt att veta vilken typ av bostäder i Stockholm Söderort som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Söderort, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Stockholm Söderort, hyresbostäder i Stockholm Söderort, hyresrätter i Stockholm Söderort, hus i Stockholm Söderort, rum i Stockholm Söderort, bostäder i Stockholm Söderort, studentbostäder i Stockholm Söderort, studentlägenheter i Stockholm Söderort eller hyreslägenheter i Stockholm Söderort.

Bostad i Stockholm Söderort

Är du på jakt efter en bostad i Stockholm Söderort så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Söderort. Hitta en bostad och hyresbostad i Stockholm Söderort genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Söderort till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta bostäderna i Stockholm Söderort först. När du vill hyra en bostad i Stockholm Söderort är det viktigt att veta vilken typ av bostad i Stockholm Söderort som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Söderort, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenhet i Stockholm Söderort, hyresbostad i Stockholm Söderort, hyresrätt i Stockholm Söderort, hus i Stockholm Söderort, rum i Stockholm Söderort, bostad i Stockholm Söderort, studentbostad i Stockholm Söderort, studentlägenhet i Stockholm Söderort eller hyreslägenhet i Stockholm Söderort.

Hyresrätt i Stockholm Söderort

Är du på jakt efter en hyresrätt i Stockholm Söderort så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Stockholm Söderort. Hitta en hyresrätt i Stockholm Söderort genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätt i Stockholm Söderort till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Stockholm Söderort först. När du vill hyra en hyresrätt i Stockholm Söderort är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätt i Stockholm Söderort som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Stockholm Söderort, och du kan med fördel använda oss.

Hyresrätter i Stockholm Söderort

Är du på jakt efter hyresrätter i Stockholm Söderort så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Stockholm Söderort. Hitta hyresrätter i Stockholm Söderort genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätter i Stockholm Söderort till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Stockholm Söderort först. När du vill hyra hyresrätter i Stockholm Söderort är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätter i Stockholm Söderort som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Stockholm Söderort, och du kan med fördel använda oss.

Värt att veta när du söker hyresbostad i Stockholm Söderort

Söderort är beläget på den norra delen av ön Södertörn som länge var klassat som en halvö men har sedan 2014 omklassificerats till en ö och därmed är Sveriges trejde största efter Gotland och Öland. Stadsområdet grundades 1913 och bebyggelsen har växt fram successivt. Aspudden byggdes redan på tidigt 1900-tal och följdes snart av andra områden i anslutning till Södermalm. Bebyggelsen började stegvis sträcka sig längre och inom de kommande tre decennierna växte stadsdelar som Mälarhöjden, Midsommarkransen, Hägersten, Älvsjö och Gamla Enskede fram. Vid tunnelbanans utbyggnad på 1950- 1960- och 1970-talet utvidgades Söderortytterligare när förorter i anslutning till tunnelbanan, som Skärholmen, Högdalen, Hägsätra och Farsta började byggas. Idag är Söderort ett mycket stort stadsområde med en befolkning på cirka 350 000 personer, vilket är mer än en tredjedel av hela stadens befolkning. Trots sin storlek saknar Söderortfortfarande större arbetsplatsområden vilket lett till att över 70% av invånarna arbetar utanför stadsområdet. En av de större arbetsplatserna i området är arenan Globen som invigdes av prins Bertil 1989. Globen är världens största sfäriska byggnad och är, förutom en välkänd konsertarena, Sveriges nationalarena för ishockey. Bara ett fåtal hundra meter från Globen ligger även idrotts- och evenemangsarenan Tele2 arena som är hemmaarena för fotbollslagen Djurgårdens IF och Hammarby IF.

Hyresrätter i Stockholm Söderort. Se alla hyresbostäder - hyreslägenheter och hus som uthyres - i Stockholm Söderort.

Stockholm Söderort är ett stort stadsområde innehållandes 52 olika stadsdelar och räknas, i runda svängar, vara allt som ligger söder om Södermalm. Stora delar av stadsområdet har länge förknippats med industri vilket fortsatt är tydligt i stadsdelen Västberga som än domineras av industriområde. Men såväl Västberga som andra stadsdelar har blivit allt mer attraktiva bostadsområden.