Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Hyresbostäder i Göteborg Örgryte-Härlanda

Du har sökt efter bostäder som uthyres i Göteborg Örgryte-Härlanda. Mer info om hyresbostäder i Göteborg Örgryte-Härlanda
Du har sökt efter bostäder som uthyres i Göteborg Örgryte-Härlanda. Mer info om hyresbostäder i Göteborg Örgryte-Härlanda

Hyresrätter i Göteborg Örgryte-Härlanda. Se alla hyresbostäder - hyreslägenheter och hus som uthyres - i Göteborg Örgryte-Härlanda.

Örgryte-Härlanda är en sammanslagning av de tidigare separata stadsdelsnämnderna Örgryte och Härlanda. Stadsdelen, som ligger i Göteborgs östra delar, står som hem för lite mer än 10 procent av stadens totala befolkning. Örgryte-Härlanda, som endast ligger ett stenkast från Göteborgs centrum, har kommit att bli ett populärt bostadsområde bland många Göteborgare.


Värt att veta när du söker hyresbostad i Göteborg Örgryte-Härlanda

Örgryte-Härlanda slogs samman till en gemensam stadsdel i 2011, innan dess var det alltså två separata stadsdelar bland de totalt dåvarande 21 stadsdelarna i Göteborg. Både Örgryte och Härlanda ligger strax öster om stadens mest centrala delar och angränsar till såväl Korsvägen, Liseberg och Svenska mässan. I Örgryte-Härlanda finner man många gamla landshövdingshus och många små bagerier och caféer. Här finns det gott om kultur, där det gamla fängelset har gjorts om till ett centra för kultur och events. Medans Örgryte främst förknippas med sina fina kvarter och med fotbollslaget Örgryte IF förknippas Härlanda ofta med den populära badsjön Härlanda tjärn. Just Härlanda har även en lång historia som åtminstone sträcker sig hela väven tillbaka till 1100-talet, som Härlanda kyrkoruin dateras till. Även Örgrytes historia sträcker sig långt tillbaka i tiden och har anor redan från medeltiden. 1922 förenades socknen med Göteborg och Örgryte blev istället en stadsdel. Örgryte-Härlanda ligger inte långt ifrån stadens mest centrala delar och nås enkelt med offentliga tansporter. Flertalet spårvagns- och busslinjer kör genom området och förstärker bilden av området som ett populärt bostadsområde nära till stan. Här finns även det bland Göteborgarna populära området Delsjön som är ett naturområde i utkanten av Örgryte-Härlanda och lockar många motionsutövare året runt. På sommaren är Delsjön dessutom en populär utflykt bland badsugna Göteborgare.


Hitta hyresbostad i Göteborg Örgryte-Härlanda

Letar du efter hyresbostad i Göteborg Örgryte-Härlanda? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hyreslägenheterna och husen som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny hyresbostad i Göteborg Örgryte-Härlanda som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostäderna som uthyres i Göteborg Örgryte-Härlanda - hyreslägenheter, rum, hus och radhus som uthyres - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hyresbostäder i Göteborg Örgryte-Härlanda, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek, hyra och om bostaden ska hyras ut tidsbegränsat eller med obegränsad hyresperiod, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hyresbostäder i Göteborg Örgryte-Härlanda

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hyresbostäderna i Göteborg Örgryte-Härlanda. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hyresbostäder i Göteborg Örgryte-Härlanda som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Göteborg Örgryte-Härlanda?

I Göteborg Örgryte-Härlanda hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Göteborg Örgryte-Härlanda.

Kan jag söka efter bostäder i Göteborg Örgryte-Härlanda baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Göteborg Örgryte-Härlanda kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Göteborg Örgryte-Härlanda?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Göteborg Örgryte-Härlanda .

Hur mycket kostar en bostad i Göteborg Örgryte-Härlanda?

Priset på en bostad i Göteborg Örgryte-Härlanda beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Göteborg Örgryte-Härlanda.