Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenhet att hyra i Göteborg Majorna-Linné

Hitta lägenhet att hyra i Göteborg Majorna-Linné på listan med lediga lägenheter att hyra i Göteborg Majorna-Linné nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter att hyra i Göteborg Majorna-Linné och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter att hyra i Göteborg Majorna-Linné. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Lägenheter som uthyres i Göteborg Majorna-Linné. Mer info om lägenhet att hyra i Göteborg Majorna-Linné
Du har sökt efter Lägenheter som uthyres i Göteborg Majorna-Linné. Mer info om lägenhet att hyra i Göteborg Majorna-Linné

Hitta lägenhet att hyra i Göteborg Majorna-Linné på listan med lediga lägenheter att hyra i Göteborg Majorna-Linné nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter att hyra i Göteborg Majorna-Linné och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter att hyra i Göteborg Majorna-Linné. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker lägenhet i Göteborg Majorna-Linné

Majorna-Linné är ett stadsområde som börjar vid Järntorget och sträcker sig runt om Slottskogen och hela vägen mot Älvsborgsbron. Förurom många bostäder finns här mycket kultur och nöje. Framförallt i Linné är det sociala livet på gatorna ett viktigt inslag, där såväl barer, caféer och restauranger utgör mycket av stadsdelens charm. I Majorna är inte stadspulsen lika påtaglig och här finner man istället mer kvarterskänsla kring caféerna och många små mysiga parker och kvartersgårdar. Uppe vid Stigbergstorget, som är ett av många torg i Majorna-Linné, står den berömda statyn Sjömanshustrun och blickar ut över hamninloppet. Här ligger nämligen Sjöfartsmuséet som bär på många av stadens bärande minnen som hamnstad. Precis som Östra kyrkogården ligger i Örgryte-Härlanda ligger Västra Kyrkogården som ett stort grönområde och kontrasterar de många charmina lägenhetsgårdarna i Majorna-Linné. En av de största attraktionen i området är kanske Göteborgs mest välbesökta park och grönområde, nämligen Slottskogen. För den som är lite extra intresserad av vad naturen har att erbjuda är det dessutom bara att fortsätta några minuters promenad förbi Slottskogen tills man kommer till den Botaniska trädgården. Det som länge har varit många Göteborgares smultronställe och turisternas favorit är kullerstensområdet Haga. Här är husen gamla och området välbevarat. På vintern finner man här Hagas julmarknad som snabbt blivit en hit.

Hitta lediga lägenheter som uthyres i Göteborg Majorna-Linné. Söker du lägenhet som uthyres i Göteborg Majorna-Linné, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Göteborg Majorna-Linné än lägenheter, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Majorna-Linné är en stadsdel i västra Göteborg som står hem för mer än 63.000 invånare. Både Majorna och Linné har med åren blivit allt mer populära bostadsområden med sin närhet till allt. Här finns det gott om caféer på Linnégatan och kring Sannaplan i Majorna, barer på Andralånggatan och fantastiska grönområden i framförallt Slottskogen.


Hitta lägenhet att hyra i Göteborg Majorna-Linné

Letar du efter lägenhet att hyra i Göteborg Majorna-Linné? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter att hyra i Göteborg Majorna-Linné som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet att hyra i Göteborg Majorna-Linné på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Göteborg Majorna-Linné, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet att hyra i Göteborg Majorna-Linné

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet att hyra i Göteborg Majorna-Linné. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Göteborg Majorna-Linné som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Göteborg Majorna-Linné?

I Göteborg Majorna-Linné hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Göteborg Majorna-Linné.

Kan jag söka efter bostäder i Göteborg Majorna-Linné baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Göteborg Majorna-Linné kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Göteborg Majorna-Linné?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Göteborg Majorna-Linné .

Hur mycket kostar en bostad i Göteborg Majorna-Linné?

Priset på en bostad i Göteborg Majorna-Linné beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Göteborg Majorna-Linné.