Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Lägenheter att hyra i Karlshamn

Du har sökt efter Lägenheter som uthyres i Karlshamn. Mer info om lägenheter att hyra i Karlshamn
Du har sökt efter Lägenheter som uthyres i Karlshamn. Mer info om lägenheter att hyra i Karlshamn

Värt att veta när du söker lägenhet i Karlshamn

9 mil söder om Vaxjö ligger Karlshamn. Karlshamn ligger vackert beläget vid den Blekingska skärdgården i Sverigs södra del. I staden finns det flera grundskolor, två gymnasieskolor, vuxen- och yrkesutbildningar samt en musikskola. Karlshamn erbjuder många olika typer av aktiviteter, bland annat skärgård, lax och festivaler. Stadskärnan innehåller charmiga gågator, mysiga caféer och ett stort utbud av restauranger och pubar. De mest besökta sevärdheterna är Science Center Kreativum, Eriksberg vilt- och naturpark, Laxens hus i Mörrum och Tjärö. Karlshamn har även ett rikt föreningsliv med ett brett spekrum av olika intressen och kategorier. I staden är storindustrin, handeln och småföretagen verksamma sida vid sida. Här finns det alltifrån producenter av badkar till tillverkare av vegetabiliska oljor. Det finns många olika typer av föreningar och nätverk som ämnar att skapa ett fördelaktig företagsklimat för verksamheterna i Karlshamn. Ett exempel på detta är Halda utvecklingscentrum som tillhandahåller företag som tillverkar, utvecklar eller tillverkar inom teknikområdena finmekanik, elektronik och datorteknik. Ett annat exempel är Netport Science Park. Karlshamn har ett bra geografiskt läge med goda kommunikationsmöjligheter. Miljövänlig tågtrafik till Malmö/Köpenhamn/Kastrup med flera dagliga angångar och från flygplatsen i Ronneby är det möjligt att flyga till Stockholm på en timme. Dessutom löper E22 strax utanför staden. Karlshamn ligger alltså ett stenkast från händelsernas centrum.


Hitta lägenhet att hyra i Karlshamn

Letar du efter lägenhet att hyra i Karlshamn? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter att hyra i Karlshamn som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet att hyra i Karlshamn på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Karlshamn, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet att hyra i Karlshamn

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet att hyra i Karlshamn. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Karlshamn som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Karlshamn?

I Karlshamn hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Karlshamn.

Kan jag söka efter bostäder i Karlshamn baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Karlshamn kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Karlshamn?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Karlshamn .

Hur mycket kostar en bostad i Karlshamn?

Priset på en bostad i Karlshamn beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Karlshamn.