Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Lägenheter att hyra i Falun

Du har sökt efter Lägenheter som uthyres i Falun. Mer info om lägenheter att hyra i Falun
Du har sökt efter Lägenheter som uthyres i Falun. Mer info om lägenheter att hyra i Falun

Värt att veta när du söker lägenhet i Falun

Falun är en tätort i Dalarna med ca 37 000 invånare. Staden vad tidigare känd för sin koppar men är idag en viktig industristad i Sverige. Genom Falun rinner Falunån och delar staden i två delar. Sydväst om ån ligger Falu koppargruva, och därför kallas denna sida för ”den gruvliga sidan”. På den andra sidan, nordost om ån, är många bostadsområden belägna, präglad av villor och grönområden. Denna sida kallas därför "den ljuvliga sidan”. Öster om ån finns Faluns stadskärna. Här finns en rad olika smågator och butiker.


Hitta lägenhet att hyra i Falun

Letar du efter lägenhet att hyra i Falun? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter att hyra i Falun som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet att hyra i Falun på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Falun, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet att hyra i Falun

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet att hyra i Falun. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Falun som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Falun?

I Falun hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Falun.

Kan jag söka efter bostäder i Falun baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Falun kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Falun?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Falun .

Hur mycket kostar en bostad i Falun?

Priset på en bostad i Falun beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Falun.