Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Lägenheter att hyra i Ljungby

Du har sökt efter Lägenheter som uthyres i Ljungby.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Mer info om lägenheter att hyra i Ljungby
Du har sökt efter Lägenheter som uthyres i Ljungby.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Mer info om lägenheter att hyra i Ljungby
Sortera efter

Värt att veta när du söker lägenhet i Ljungby

Drygt 7 mil öster om Halmstad ligger Ljungby. De centrala delarna i Ljungby är byggt i ett rutmönster med järnvägen, och några vägar löper parallellt med den på diagonalen. Värt att nämna är dock att järnvägen inte används och är uppbruten på flera ställen. I centrum finns några av de traditionella kedjorna så som Kapp Ahl, Lindex och Dressman. I staden ligger även Ljungby Lasarett som är ett akutsjukhus med vårdavdelningar, operationsavdelning samt ett sort antal specialistmottagningar. Exempel på företag som är etablerade i Ljungby är Svetruck, Wascator och Electrolux. Dessa företag är verksamma inom truck-, tvättmaskin och vitvaruindustrin. Vid E4:an södra infart mot Ljungby finns det ett handelsområdet Ljungby Porten. Där finns bland annat CityGross, Jysk, Intersport, Elgiganten och Biltema. Området expanderar och byggs successivt ut för varje år. I kommunikationsväg löper Europaväg 4 strax utanför Ljungby och det finns goda bussförbindelser i området. Närmaste tågstation är Alvesta, en av Sveriges klassiska järnvägsknutar. Ljungbys närmaste flygplatser ligger i Halmstad, Jönköping och Växjö. Ljungby har även en mindre flygplats 13 km norr om stadskärnan. Dock används flygplatsen inte till reguljärflyg eller godstrafik, utan till taxiflyg och sportflyg.


Hitta lägenhet att hyra i Ljungby

Letar du efter lägenhet att hyra i Ljungby? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter att hyra i Ljungby som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet att hyra i Ljungby på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Ljungby, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet att hyra i Ljungby

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet att hyra i Ljungby. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Ljungby som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Ljungby?

I Ljungby hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Ljungby.

Kan jag söka efter bostäder i Ljungby baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Ljungby kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Ljungby?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Ljungby .

Hur mycket kostar en bostad i Ljungby?

Priset på en bostad i Ljungby beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Ljungby.