Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kart

Lägenheter att hyra i Malmö Rosengård

Du har sökt efter Lägenheter som uthyres i Malmö Rosengård.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Du har sökt efter Lägenheter som uthyres i Malmö Rosengård.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerlägenhet i Malmö Rosengård

Rosengård är beläget i den Östra stadsdelen och gränsar till stadsområdena Söder, Norr och Innerstaden. Denna stadsdel är ganska ny och omfattar fem huvudsakliga områdena; Apelgården, Kryddgården, Törnrosen, Örtagården och Herrgården. I Rosengård finns ett stort antal flerbostadshus som växte fram under 1960- och 1970-talet, och många av dem omger Rosengårds Centrum.


Hitta lägenhet att hyra i Malmö Rosengård

Letar du efter lägenhet att hyra i Malmö Rosengård? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  lägenheter att hyra i Malmö Rosengård som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet att hyra i Malmö Rosengård på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Malmö Rosengård, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet att hyra i Malmö Rosengård

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet att hyra i Malmö Rosengård. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Malmö Rosengård som matchar dina sökkriterier.