Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

4 rum lägenheter att hyra i Piteå

Du har sökt efter 4 rum Lägenheter som uthyres i Piteå. Mer info om 4 rum lägenheter att hyra i Piteå
Du har sökt efter 4 rum Lägenheter som uthyres i Piteå. Mer info om 4 rum lägenheter att hyra i Piteå

Värt att veta när du söker 4 rums lägenhet i Piteå

Drygt 20 mil norr om Umeå ligger Piteå, en stad som är en mycket populär turiststad under sommarmånaderna. Piteå står för hälften av all sommarturism i Norrbotten. Ett populärt nöje i staden är Pite havsbad som ligger intill Piteälvens mynning har en fem kilometer lång sandstrand, äventyrsbad, aktivitetcentrum och en stor camping. Pite havsbad har även en framgångsrik konferens- och nöjesanläggningar. Piteå är dock mer än en turiststad. I staden finns bland annat en musikhögskola som är del av Luleå tekniska Universitet. SP Sveriges tekniska forskningsinstitut bedriver forskning och erbjuder tjänster till näringsliv, samhälle och industri. Piteå Science Park är en innovationsarena inom kreativa lösningar och cleantech. Bland annat förenas kreatörer och ingenjörer för att skapa gränsöverskridande samarbeten och på så vis frambringa hållbar lösningar.


Hitta 4 rums lägenhet att hyra i Piteå

Letar du efter 4 rums lägenhet att hyra i Piteå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter att hyra i Piteå som passar dig. Du kan se alla de aktuella 4 rums lägenhet att hyra i Piteå på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Piteå, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya 4 rums lägenhet att hyra i Piteå

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste 4 rums lägenhet att hyra i Piteå. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Piteå som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Piteå?

I Piteå hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Piteå.

Kan jag söka efter bostäder i Piteå baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Piteå kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Piteå?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Piteå .

Hur mycket kostar en bostad i Piteå?

Priset på en bostad i Piteå beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Piteå.