Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Lägenhet att hyra, Haninge

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
  • 2563502
  • Lägenhet
  • 44 m2
  • 2
  • 1.7.2021
  • 9 420 SEK
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Det kosta 29 kr. för de första 2 dagarna och därefter 298 kr. per 28 dagar i ett löpande abonnemang att bli Betalningsanvändare. Läs mer...

44 m2 lägenhet uthyres i Haninge

Lägenheten är välplanerade med hög kvalitet och standard på både utrustning och material. Vackert trägolv sträcker sig genom hela lägenheten och ytskikten är elegant ljusgrå med mycket ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Köksinredningen kommer från HTH med vitvarorna från Cylinda. Köket präglas av bra arbetsytor och gott om förvaring oavsett storlek på lägenhet.
Badrummen är helkaklade och utrustade med komfort-/golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare alternativt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
På innergård finns tillgång till cykelförråd och vacker utemiljö samt elgrill.
I hyran ingår värme, vatten, förråd bredband, tv med basutbud. Eget elabonnemang innehas för hushållsel.

I vårt område Vega Park bor du med bara några minuters promenad till den nya pendeltågsstationen i Vega. Här är det bara ca 2 km till Haninge Centrum, med en uppsjö av butiker och restauranger, apotek, banker och annan service. Om inte detta är tillräckligt så finns även stora handelsområden såsom Port73 som invigdes 2010 med 40 butiker och restauranger. Vega gränsar också till ett flertal grönområden däribland Drevviken där man kan bada sommartid och vintertid njuta av skridskoåkning.

Parkering på området är begränsad vilket betyder att du som boende hos oss inte kan garanteras en parkeringsplats. Totalt finns det 16 parkeringsplatser och dessa kommer att lottas ut bland de som anmält sitt intresse. Utöver detta hänvisas boende till gatuparkering. Som boende hos [xxxxx] har du även tillgång till vår elbilpool som är exklusiv för dig som bor hos oss.

Då detta är nyproduktion hyrs samtliga bostäder ut på ritning. Visning av specifik lägenhet erbjuds ej.

Vid publiceringens slut ska dina dokumnet ha laddats upp på mina sidor. Har du inte gjort detta går vi direkt vidare med nästa sökande i kön.
Du behöver ladda upp:
- Anställningsbevis, ej äldre än 3 månader.
- 3 senaste lönespecifikationerna
- boendereferenser, vid ägt boende gäller förmedlingsuppdrag eller köpekontrakt.

Detta är ett sökresultat. Klicka dig vidare till den externa webbplatsen för att få mer information om bostaden

FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Det kosta 29 kr. för de första 2 dagarna och därefter 298 kr. per 28 dagar i ett löpande abonnemang att bli Betalningsanvändare. Läs mer...
Denna bostad ligger i Haninge - klicka här för mer info.