Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kart

Lägenheter att hyra i Åmål

Du har sökt efter Lägenheter som uthyres i Åmål.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Värt att veta när du söker lägenheter att hyra i Åmål
Du har sökt efter Lägenheter som uthyres i Åmål.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Värt att veta när du söker lägenheter att hyra i Åmål
Sortera efter

Värt att veta när du söker lägenhet i Åmål

Cirka 7 mil sydväst om Karlstad ligger Åmål. År 2002 blev Åmål belönad med Årets stadskärna. År 2005 deltog Åmål i den internationella tävlingen Livcom och tog hem andra platsen, vilket betydde att Åmål kunde titulera sig som världens nästbästa småstad. Flera faktorer bidrar till att Åmål är en populär stad att bostäta sig i. Det finns bra utbildningsmöjligheter, väl utbyggd barnomsorg, hög servicenivå inom vård- och omsorg samt god tillgång på bostäder. Dessa faktorer i kombination med närhet till natur och en mängd fritidsaktiviteter gör Åmål till världens nästbästa småstad. I näringslivsväg har Åmål utvecklats från en handelsplats vid en åmynning till en modern småstad med ett varierat näringsliv. Betydande näringar i Åmål är service, handel och industri. Näringslivet sträcker sig från sågblad till innovativa högteknologiska lösningar. De tre största företagen i området är Euromaint, Spicer Nordiska AB och Svenska Elektromagneter AB. Åmål har även ett rikt föreningsliv med många olika typer av föreningar, alltifrån motionsföreningar till konstföreningar. I kommunikationsväg finns det goda möjligheter att resa til och från Åmål. Europaväg 45 sträcker sig utmed staden. Åmål ligger 17 mil norr om Göteborg och 18 mil från Oslo. Det finns dagliga direktförbindeker med tåg och buss till bland annat Stockholm och Göteborg. Dessutom finns det en insjöhamn i Åmål.


Hitta lägenhet att hyra i Åmål

Letar du efter lägenhet att hyra i Åmål? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter att hyra i Åmål som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet att hyra i Åmål på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Åmål, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet att hyra i Åmål

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet att hyra i Åmål. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Åmål som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Åmål?

I Åmål hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Åmål.

Kan jag söka efter bostäder i Åmål baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Åmål kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Åmål?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Åmål .

Hur mycket kostar en bostad i Åmål?

Priset på en bostad i Åmål beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Åmål.