Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Studentbostäder i Borås

Du har sökt efter Studentbostäder som uthyres i Borås. Mer info om studentbostäder i Borås
Du har sökt efter Studentbostäder som uthyres i Borås. Mer info om studentbostäder i Borås
Ingen sökresultater matchade din sökning. Du kan istället göra en sökning efter Studentbostad, som skickas ut till relevanta bostadsägare i Borås. Klicka här för att läsa mer.

Hitta lediga studentbostäder som uthyres i Borås. Söker du studentbostad som uthyres i Borås, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Borås än studentbostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Borås brukar även kallad ’Textilstaden’. Precis som smeknamnet skvallrar om ses staden ofta som ett centrum för textil design, med Textilhögskolan och Nordisk Designskola belägna i staden. Många kända svenska textilmärken har även sitt ursprung i Borås. Balansen mellan storstad och mindre stad gör att det finns något att göra för alla typer.


Värt att veta när du söker studentbostad i Borås

Kung Gustav II Adolf grundande Borås år 1621. Århundradet tidigare var det många bönder I närområdet som fick en extra inkomst genom att sälja hantverk. Att vandra över delar av landet och sälja sina varor var vid denna tidspunkt förbjudet, då man endast fick sälja varor inom en stads gränser. Bönderna ville trots förbudet fortsätta med detta, och då de hänvisade sig till kungen kring det fick de ett ultimatum – antingen var handeln tvungen att upphöra eller fick de grunda en stad. Bönderna valde det sistnämnda – och det var så Borås kom till. Detta gjorde också staden till en handelsstad, vilken man kan märka av än idag. Under mitten av 1900-talet var Borås en av de städer i Sverige som expanderade mest, det tack vare textilindustrin. Fram till 60-talet jobbade majoriteten av industriarbetarna inom textil- och konfektionbranschen, men när tekokrisen kom var staden tvungen att förändras.
Det finns ett rikt utbud av evenemang, utflyktsmål och kultur för stadens alla olika typer av invånare – från barnfamiljer till pensionärer och ungdomar. De senaste åren har även utbudet av resturanger och caféer blommat i Borås, som lett till att människor mer än någonsin tar sig ut i staden för att bit mat.


Hitta studentbostad att hyra i Borås

Letar du efter studentbostad att hyra i Borås? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga studentbostäder som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya studentbostäder att hyra i Borås som passar dig. Du kan se alla de aktuella studentbostad att hyra i Borås på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av studentbostad att hyra i Borås, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya studentbostad att hyra i Borås

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste studentbostad att hyra i Borås. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya studentbostad att hyra i Borås som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Borås?

I Borås hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Borås.

Kan jag söka efter bostäder i Borås baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Borås kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Borås?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Borås .

Hur mycket kostar en bostad i Borås?

Priset på en bostad i Borås beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Borås.