Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Villor att hyra i Skellefteå

Du har sökt efter Villor som uthyres i Skellefteå. Mer info om villor att hyra i Skellefteå
Du har sökt efter Villor som uthyres i Skellefteå. Mer info om villor att hyra i Skellefteå

Värt att veta när du söker villa i Skellefteå

Skellefteå ligger 13 mil norr om Umeå och är en traditionell industristad. Kända företag som är verksamma i staden är Boliden AB, som även är stadens största privata arbetsgivare, och Skega. Men sedan 1990-talet har många IT-företag vuxit fram i staden, både stora och små. Tiero har verksamhet i staden bland annat. Skellefteå Kraft, en annan stor arbetsgivare i staden, ägs helt av Skellefteå kommun och producerar elkraft och fjärrvärme och är en elnätsägare. På senare år har staden präglats av musik och idrott. Exempel på detta är Trästocksfetivalen och Skellefteå AIK Hockey. Värt att nämna är också att Västerbottenteatern är placerad i Skellefteå.


Hitta villa att hyra i Skellefteå

Letar du efter villa att hyra i Skellefteå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga villor som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya villor att hyra i Skellefteå som passar dig. Du kan se alla de aktuella villa att hyra i Skellefteå på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av villa att hyra i Skellefteå, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya villa att hyra i Skellefteå

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste villa att hyra i Skellefteå. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya villa att hyra i Skellefteå som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Skellefteå?

I Skellefteå hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Skellefteå.

Kan jag söka efter bostäder i Skellefteå baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Skellefteå kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Skellefteå?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Skellefteå .

Hur mycket kostar en bostad i Skellefteå?

Priset på en bostad i Skellefteå beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Skellefteå.