Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostäder i Östersund

Du har sökt efter bostäder i Östersund. Mer info om bostäder i Östersund
Du har sökt efter bostäder i Östersund. Mer info om bostäder i Östersund

Värt att veta när du söker bostad till salu i Östersund

Drygt 15 mil nordväst om Sundsvall ligger Östersund, mitt i Jämtland. Östersund markandsförs som "Vinterstaden" av den egna kommunen. Staden har lång historia med vintersport och har genom åren arrangerat många världsmästerskap. Exempel på sporter är skidskytte, skidorientering, skridskoåkning och skidlöpning och skotercross. Mittuniversitetet har ett campus i Östersund och erbjuder en mängd olika kurser och program. Värt att nämna är att Östersund är en av Sveriges kafétätaste städer, sett till antalet invånare. Kafélivet har en lång tradition i staden och var tidigt viktiga samlingsplatser för nöjes-, förenings- och sällskapsliv. Precis som i resten av Jämtland så domineras Östersund av småföretagande. Detaljhandeln omsätter 30% mer än vad befolkningsunderlaget borde ge. De största företagen i staden är, sett till antala anställda, Aditro, Svenska Dagbladet och Kornboden. I Östersund finns ävn ett av Mittuniversitetets campus, vilket fungerar som en stabil rekryteringsbas för företag verksamma inom affärsutveckling, elektronikproduktion och mjukvaruutveckling. I kommunikationsväg finns det goda möjligheter att resa till och från Östersund. Åre Östersund Airport ligger endast 11 km från centrum och erbjuder flygningar till Stockholm, Luleå och vissa charterdestinationer under säsong. Utöver detta finns det goda förbindelser med tåg och buss. Europavägarna 14 och 45 löper båda genom staden.


Hitta bostad i Östersund

Letar du efter bostad i Östersund? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter och hus att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny bostad i Östersund som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga bostäderna  i Östersund - lägenheter, villor och radhus  - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostäder i Östersund,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostäder till salu i Östersund

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostäderna i Östersund. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostäder i Östersund som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Östersund?

I Östersund hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Östersund.

Kan jag söka efter bostäder i Östersund baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Östersund kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Östersund?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Östersund .

Hur mycket kostar en bostad i Östersund?

Priset på en bostad i Östersund beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Östersund.