Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostäder i Alvesta

Du har sökt efter bostäder i Alvesta. Mer info om bostäder i Alvesta
Du har sökt efter bostäder i Alvesta. Mer info om bostäder i Alvesta

Värt att veta när du söker bostad till salu i Alvesta

Alvesta ligger cirka 2 mil väster om Växjö, ej att förväxlas med Avesta som ligger i södra Dalarna. Alvesta är en järnvägsknut i södra Sverige och Alvesta station ligger längs järnavägarna Södra stambanan och kust till kust-banan. Utöver järnvägsknuten finns det många betydande riksvägar i området, exempel på dessa är riksväg 25, 27, 30 och 37. Dessutom ligger E4:an 40 km väster om Alvesta. I utbildningsväg finns det flera grundskolor och förskolor i området. Alvesta kommun har ett stort friluftsutbud tack vare närheten till närheten till naturen. Exempel på aktiviteter är paddling, cykelturer, golf och fiske. Föreningslivet är rikt i kommunen och det finns både de mer traditionella sportföreningarna såväl som de udda inslagen som segelflyg eller sportdykning. Andra aktiviteter att göra i Alvesta, både som turist och boende i området, är utställningshallen, Tyrolen och Huseby bruk. Den välutvecklade dialogen mellan kommun och näringsliv i kombination med de goda kommunikationerna gör Alvesta till en kommun med gott företagsklimat. NyföretagarCentrum och AMLMI erbjuder råd och stöd till företag som vill etablera sig i området.


Hitta bostad i Alvesta

Letar du efter bostad i Alvesta? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter och hus att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny bostad i Alvesta som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga bostäderna  i Alvesta - lägenheter, villor och radhus  - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostäder i Alvesta,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostäder till salu i Alvesta

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostäderna i Alvesta. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostäder i Alvesta som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Alvesta?

I Alvesta hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Alvesta.

Kan jag söka efter bostäder i Alvesta baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Alvesta kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Alvesta?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Alvesta .

Hur mycket kostar en bostad i Alvesta?

Priset på en bostad i Alvesta beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Alvesta.