Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kart

Bostäder i Ljungby

Du har sökt efter bostäder i Ljungby.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Du har sökt efter bostäder i Ljungby.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du söker bostad till salu i Ljungby

Drygt 7 mil öster om Halmstad ligger Ljungby. De centrala delarna i Ljungby är byggt i ett rutmönster med järnvägen, och några vägar löper parallellt med den på diagonalen. Värt att nämna är dock att järnvägen inte används och är uppbruten på flera ställen. I centrum finns några av de traditionella kedjorna så som Kapp Ahl, Lindex och Dressman. I staden ligger även Ljungby Lasarett som är ett akutsjukhus med vårdavdelningar, operationsavdelning samt ett sort antal specialistmottagningar. Exempel på företag som är etablerade i Ljungby är Svetruck, Wascator och Electrolux. Dessa företag är verksamma inom truck-, tvättmaskin och vitvaruindustrin. Vid E4:an södra infart mot Ljungby finns det ett handelsområdet Ljungby Porten. Där finns bland annat CityGross, Jysk, Intersport, Elgiganten och Biltema. Området expanderar och byggs successivt ut för varje år. I kommunikationsväg löper Europaväg 4 strax utanför Ljungby och det finns goda bussförbindelser i området. Närmaste tågstation är Alvesta, en av Sveriges klassiska järnvägsknutar. Ljungbys närmaste flygplatser ligger i Halmstad, Jönköping och Växjö. Ljungby har även en mindre flygplats 13 km norr om stadskärnan. Dock används flygplatsen inte till reguljärflyg eller godstrafik, utan till taxiflyg och sportflyg.


Hitta bostad i Ljungby

Letar du efter bostad i Ljungby? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter och hus att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny bostad i Ljungby som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga bostäderna  i Ljungby - lägenheter, villor och radhus  - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostäder i Ljungby,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostäder till salu i Ljungby

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostäderna i Ljungby. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostäder i Ljungby som matchar dina sökkriterier.