Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostäder i Växjö

Du har sökt efter bostäder i Växjö. Mer info om bostäder i Växjö
Du har sökt efter bostäder i Växjö. Mer info om bostäder i Växjö

Värt att veta när du söker bostad till salu i Växjö

Växjö är en tätort i södra Småland med över 85 000 invandare. Staden bjuder på en bra kombination av storstadspuls och småstadsidyll, samtidigt som det är en universitetsstad. Många av invånarna har ett gott rykte för att värna om miljön. Växjö anses faktiskt vara Europas grönaste stad!

Linnéuniversitet är en stor del av Växjö stad och vikten av utbildning har länge präglat staden. Många av studenterna bor på campus med det finns goda möjligheterna att bo inne i stadskärnan. Inom campusområdet finns ett stort utbud av restauranger, pubar, caféer och grönområden. Campus är med andra ord den perfekta mötesplatsen för alla studenter med diverse intressen. Linnéuniversitet har starka samarbeten med näringslivet och spelar stor roll för stadens utveckling. I Växjö finns det ca 7 000 registrerade företag, framförallt inom IT- och tjänstesektorn.


Hitta bostad i Växjö

Letar du efter bostad i Växjö? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter och hus att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny bostad i Växjö som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga bostäderna  i Växjö - lägenheter, villor och radhus  - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostäder i Växjö,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostäder till salu i Växjö

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostäderna i Växjö. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostäder i Växjö som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Växjö?

I Växjö hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Växjö.

Kan jag söka efter bostäder i Växjö baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Växjö kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Växjö?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Växjö .

Hur mycket kostar en bostad i Växjö?

Priset på en bostad i Växjö beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Växjö.