Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Bostad i Karlskoga

Hitta din nya bostad på listan med lediga bostäder i Karlskoga nedan. Vi har samlat nästan alla lediga bostäder i Karlskoga, så om du söker bostad i Karlskoga så har du kommit helt rätt. Lycka till! Mer info om bostad i Karlskoga.

Upprätta en sökagent för lediga bostäder i Karlskoga

108 bostäder hittade
Vis på kart Vis som liste
1 2 3 4 5 6

Statistik över utvecklingen av lediga bostäder i Karlskoga under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga bostäder i Karlskoga under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga bostäder i Karlskoga på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya bostäder i Karlskoga som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal bostäder i Karlskoga som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga hyresbostäder i Karlskoga över tid, samlad statistik över nya hyresbostäder i Karlskoga över tid, samlad statistik över uthyrda bostäder i Karlskoga över tid,samlad statistik över alla lediga bostäder till salu i Karlskoga över tid, samlad statistik över nya bostäder till salu i Karlskoga över tid, samlad statistik över sålda bostäder i Karlskoga över tid.

Datum Alla lediga bostäder Nya lediga bostäder Uthyrda eller sålda bostäder
25. september 2023 113 4 5
24. september 2023 114 2 1
23. september 2023 113 5 6
22. september 2023 114 8 7
21. september 2023 113 3 3
20. september 2023 113 7 6
19. september 2023 112 10 7
18. september 2023 109 5 4
17. september 2023 108 2 1
16. september 2023 107 12 12
15. september 2023 107 12 6
14. september 2023 101 9 8
13. september 2023 100 9 8
12. september 2023 99 10 0
11. september 2023 89 4 1
10. september 2023 86 0 1
9. september 2023 87 4 15
8. september 2023 98 9 6
7. september 2023 95 4 4
6. september 2023 95 2 1
5. september 2023 94 2 2
4. september 2023 94 0 1
3. september 2023 95 1 1
2. september 2023 95 4 5
1. september 2023 96 12 13
31. augusti 2023 97 10 7
30. augusti 2023 94 7 2
29. augusti 2023 91 2 8
28. augusti 2023 97 0 1
27. augusti 2023 98 1 1
26. augusti 2023 98 2 0

Statistik över lediga bostäder i Karlskoga

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga bostäder i Karlskoga under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga hyresbostäder i Karlskoga över tid, samlad statistik över nya hyresbostäder i Karlskoga över tid, samlad statistik över uthyrda bostäder i Karlskoga över tid, samlad statistik över alla lediga bostäder till salu i Karlskoga över tid, samlad statistik över nya bostäder till salu i Karlskoga över tid, samlad statistik över sålda bostäder i Karlskoga över tid.

Totalt
Antal lediga bostäder 108
Antal nya bostäder sedan igår 4
Antal uthyrda eller sålda bostäder sedan igår 5
Lediga m2 totalt 8 218

Vanliga frågor

Lediga bostäder i Karlskoga

Är du på jakt efter lediga bostäder i Karlskoga så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se samlar nämligen i stort sett alla lediga bostäder, hyreslägenheter och lägenheter i Karlskoga.

När du vill hyra en ledig bostad i Karlskoga är det viktigt att veta vilken typ av ledig bostad i Karlskoga som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Karlskoga, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Karlskogalediga hus i Karlskoga, lediga radhus i Karlskoga, lediga rum i Karlskogalediga studentbostäder i Karlskoga.

Guide: Så hittar du en ledig bostad i Karlskoga

Behöver du hjälp med att hitta en hyresbostad, hyresrätt eller hyreslägenhet i Karlskoga? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du vill hyra bostad i Karlskoga. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta hyresbostaden i Karlskoga!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en hyresbostad, lägenhet att hyra, rum att hyra eller hus att hyra i Karlskoga. Vilken storlek och hur många m2 ska hyresbostaden vara? Ska det vara ett rum, en lägenhet, en studentbostad eller ett hus? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Karlskoga ska bostaden ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska bostaden ha en uteplats, altan, trädgård, eget badrum, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vilken våning ska bostaden ligga på? Vill du ha natur nära? Ska bostaden ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska bostaden ligga centralt? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en bostadssökning efter jakten på en bostad som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter hyresbostad i Karlskoga

Det finns många bra hemsidor med lediga bostäder att hyra, där du kan söka efter hyresbostäder, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Karlskoga. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta den bästa lediga hyresbostaden till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av hyresbostäder på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Karlskoga. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter bostäder att hyra här.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en bostad i Karlskoga som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra bostaden. Du kan också be om en visning av bostaden, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya hyresbostad i Karlskoga ska du skriva under ett hyreskontrakt. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr bostaden är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut bostaden i andrahand. Även om hyresvärden vill hyra ut en lägenhet som personen själv äger är det inte säkert att personen får göra detta. Kolla upp bostadsrättsföreningens regler kring detta.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på bostaden eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut hyresbostaden.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har fått en visning av bostaden.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya bostad. Kom ihåg att adressändra.

Värt att veta när du söker bostad till salu i Karlskoga

Drygt 6 mil öster om Karlstad och 4 mil väster om Örebro ligger Karlskoga. Karlskoga är en stad för dig som föredrar ett aktivt liv. Här finns det aktiviteter inom en mängd olika kategorier, alltifrån de sportiga utomhusaktiviteter så som vandring, kanot och fiske till dressin eller bowling. Sevärdheterna är många i staden. Exempel på värda besök är Karlskoga Konsthall och Kulturcentrum Berget. En av Karlskogas mest uppskattade verksamheter är Boda Borg experience center. I utbildningsväg finns det 11 grundskolor, två gymnasieskolor och en folkhögskola. Den mest populära sporten, sett till publikantal, i staden är ishockey. I kommunikationsväg löper E18 genom staden och det finns flera busslinjer till omkringliggande städer och orter. Sedan 1966 trafikeras järnvägen endast med godstrafik och närmaste tågstation för passagerare finns i Degerfors. Utöver detta finns det en mindre lokal flygplats starx utanför Karlskoga centrum, Karlskoga flygplats. Karlskoga Flygplats AB har kommunens uppdrag att driva och förvalta flygplatsen. Länge dominerade arbetsmarknaden i staden av försvarsindustrin och den kemiska industrin. Idag ser näringslivet annorlunda ut i Karlskoga. Staden har fortfarande fokus på en högteknologiska industrin mer är mer differentierat, mycket tack vare samarbetet med Örebro och Karlstad Univeriteten. Alfred Nobel Science Park fungerar som kopplingen mellan företag, forskare och samhällets aktörer och syftar till att skapa en attraktiv mötesplats för människor, företag och kapital i regionen. Idag finns det äver 2300 registrerade företag i staden och de största företagen är Transcom, SAAB Dynamics och BAE Systems.

Sök på väg- eller gatunamn i Karlskoga
Information om kommunen