Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostad i Malmö

Hitta din nya bostad i Malmö på listan med lediga bostäder i Malmö nedan. Vi har ett stort urval av bostäder i Malmö och är alltid uppdaterade med nya, lediga bostäder i Malmö. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter bostäder i Malmö. Mer info om bostad i Malmö
Du har sökt efter bostäder i Malmö. Mer info om bostad i Malmö

Hitta din nya bostad i Malmö på listan med lediga bostäder i Malmö nedan. Vi har ett stort urval av bostäder i Malmö och är alltid uppdaterade med nya, lediga bostäder i Malmö. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker bostad till salu i Malmö

Malmö som stad började växa fram redan på 1200-talet och är därmed över 800 år gammal. Ordet Malmö betyder ”sandhögar” och staden har kommit att få namnet då den växte fram på en strandrevel som idag de mest centrala kvarteren är belägna på. Den äldsta bevarade konstruktionen är det centrala tunnelkomplexet som byggdes på 1300-talet. Utöver det står fortsatt en del hus kvar i centrum från 14- och 1500-talet samt Malmöhus slott från 1526. Malmö har historiskt sett varit viktig för svensk handel – något som i allra högsta grad gäller även idag. Stadens närhet till Köpenhamn och resten av Europa har bidragit till att den idag är landets fortast växande storstad. Hem till vackra parker, långa kustremsor, och en uppsjö av restauranger och uteserveringar gör att Malmö har blivit lika attraktivt för privatpersoner som för företag. Utöver stadens egna sevärdheter och aktiviteter kan man med en 20 minuters tågresa ta sig över Öresundsbron och därmed även ta del utbudet som Nordens näst största stad bjuder på. Som studentstad har Malmö länge legat i skuggan av grannstaden Lund, men då universitetsstatus nu bilvit beviljat från 2018 får den Skånska huvudstaden plötsligt en betydligt högre attraktionskraft än tidigare. Därmed hoppas staden kunna locka fler studenter från runt om i landet än tidigare när huvudparten kommit från Skåne.
Hitta bostad i iMalmö

Letar du efter bostad i iMalmö? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter och hus att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny bostad i iMalmö som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga bostäderna  i iMalmö - lägenheter, villor och radhus  - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostäder i iMalmö,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostäder till salu i iMalmö

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostäderna i iMalmö. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostäder i iMalmö som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Malmö?

I Malmö hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostader.

Kan jag söka efter bostader i Malmö baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Malmö kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Malmö?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas nya bostäder i Malmö .

Hur mycket kostar en bostad i Malmö?

Priset på en bostad i Malmö beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Malmö.