Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostad i Piteå

Hitta din nya bostad i Piteå på listan med lediga bostäder i Piteå nedan. Vi har ett stort urval av bostäder i Piteå och är alltid uppdaterade med nya, lediga bostäder i Piteå. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter bostäder i Piteå. Mer info om bostad i Piteå
Du har sökt efter bostäder i Piteå. Mer info om bostad i Piteå

Hitta din nya bostad i Piteå på listan med lediga bostäder i Piteå nedan. Vi har ett stort urval av bostäder i Piteå och är alltid uppdaterade med nya, lediga bostäder i Piteå. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker bostad till salu i Piteå

Drygt 20 mil norr om Umeå ligger Piteå, en stad som är en mycket populär turiststad under sommarmånaderna. Piteå står för hälften av all sommarturism i Norrbotten. Ett populärt nöje i staden är Pite havsbad som ligger intill Piteälvens mynning har en fem kilometer lång sandstrand, äventyrsbad, aktivitetcentrum och en stor camping. Pite havsbad har även en framgångsrik konferens- och nöjesanläggningar. Piteå är dock mer än en turiststad. I staden finns bland annat en musikhögskola som är del av Luleå tekniska Universitet. SP Sveriges tekniska forskningsinstitut bedriver forskning och erbjuder tjänster till näringsliv, samhälle och industri. Piteå Science Park är en innovationsarena inom kreativa lösningar och cleantech. Bland annat förenas kreatörer och ingenjörer för att skapa gränsöverskridande samarbeten och på så vis frambringa hållbar lösningar.


Hitta bostad i Piteå

Letar du efter bostad i Piteå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter och hus att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny bostad i Piteå som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga bostäderna  i Piteå - lägenheter, villor och radhus  - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostäder i Piteå,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostäder till salu i Piteå

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostäderna i Piteå. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostäder i Piteå som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Piteå?

I Piteå hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Piteå.

Kan jag söka efter bostäder i Piteå baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Piteå kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Piteå?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Piteå .

Hur mycket kostar en bostad i Piteå?

Priset på en bostad i Piteå beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Piteå.