Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostad i Norrköping

Hitta din nya bostad i Norrköping på listan med lediga bostäder i Norrköping nedan. Vi har ett stort urval av bostäder i Norrköping och är alltid uppdaterade med nya, lediga bostäder i Norrköping. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter bostäder i Norrköping. Mer info om bostad i Norrköping
Du har sökt efter bostäder i Norrköping. Mer info om bostad i Norrköping

Hitta din nya bostad i Norrköping på listan med lediga bostäder i Norrköping nedan. Vi har ett stort urval av bostäder i Norrköping och är alltid uppdaterade med nya, lediga bostäder i Norrköping. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker bostad till salu i Norrköping

Norrköping hade under 1600-talet en storhetstid och var då landets näst största stad efter Stockholm. Detta kom sig ifrån att en nederländsk affärsman, Louis De Geer, kom till staden och anlade flera stora industrier. Under andra halvan av 1600-talet samt början av 1700-talet hade Norrköping en tuff tid då staden drabbades av bränder och nästintill ödelades av ryska trupper under det stora nordiska kriget år 1719. Efter kriget lyckades staden återhämta sig och blev återigen en storstad och var nu den tredje största i landet. Det var inte förrän år 1860 Malmö passerade i invånarantal och övertog platsen som Sveriges tredje största stad. Som industristad betraktad, inte minst inom textilindustrin, har Norrköping haft en betydande roll och stod under 1830-talet för 70% av hela landets klädestillverkning. Just textilindustrin var den dominerande näringsgrenen under nästan 400 år, men är nu så när som på utrotad i staden efter nedläggandet av flertalet fabriker. Idag är det framför allt papper, transport, IT och handel som tagit dess plats som de framstående branscherna i staden. Norrköping blev, precis som Linköping, en universitetsstad i början på 2000-talet och tillsammans marknadsför sig grannstäderna idag som East Sweden, eller den Fjärde storstadsregionen. Detta har bidragit till att regionen blivit mer attraktiv och många småföretag med anknytning till universitetet har har börjat dyka upp i staden.
Hitta bostad i Norrköping

Letar du efter bostad i Norrköping? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter och hus att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny bostad i Norrköping som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga bostäderna  i Norrköping - lägenheter, villor och radhus  - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostäder i Norrköping,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostäder till salu i Norrköping

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostäderna i Norrköping. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostäder i Norrköping som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Norrköping?

I Norrköping hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Norrköping.

Kan jag söka efter bostäder i Norrköping baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Norrköping kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Norrköping?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Norrköping .

Hur mycket kostar en bostad i Norrköping?

Priset på en bostad i Norrköping beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Norrköping.