Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Radhus

Hitta radhus på listan med lediga radhus nedan. Vi har ett stort urval av radhus och är alltid uppdaterade med nya, lediga radhus. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Radhus i hela Sverige. Mer info om radhus
Du har sökt efter Radhus i hela Sverige. Mer info om radhus

Hitta radhus på listan med lediga radhus nedan. Vi har ett stort urval av radhus och är alltid uppdaterade med nya, lediga radhus. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.Hitta radhus på Bostadsdeal.se

Letar du efter radhus att hyra eller till salu? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste radhus , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya radhus . Du kan se alla de aktuella radhus .

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av radhus , eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya radhus

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste radhus . Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya radhus som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns på Bostadsdeal.se?

På Bostadsdeal.se hittar du både hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja, och du kan se nästan alla tillgängliga bostäder i Stockholm, Göteborg, Malmö och restan av Sverige. Klicka för att se alla bostäder.

Kan jag söka efter bostäder baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hem som passar dig .

Hur mycket kostar en bostad?

Priset på en bostad beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder.